Тепер буду надсилати цю тему про кібербулінг та «ніж у спину» від HR авторам відгуків, щоб вони знали, що можуть видалити свої хвалебні відгуки, написавши в редакцію DOU, якщо не хочуть асоціюватися з компанією Insiders та її ганебними вчинками.
«Коли треба було робити операцію септопластики і чогось ще („рихтувати шнобель“ щоб не наркоманити ксилометазоліном) — то деклайнули.»
Ну це всюди деклайнуть, бо зазвичай вроджене і частина твого застрахованого стану — до укладення договору.
скорочені громадяни США мають право отримувати державну допомогу по безробіттю. Це FLSA 1838 Франклін Рузвельт та демократи
Fair Labor Standards Act (FLSA), який підписав Franklin D. Roosevelt у 1938 році, не про допомогу по безробіттю.
У випадку массового скорочення штатів, за законом мають попередити за 60 днів інакше доведеться сплатити віхідне. Також не можна скорочувати людей старше 40 років із інваліднісю і вагітних без вихідної допомоги.
Ну взагалі їх на п’яте місце ставлять рейтинги ICIJ у світі. Там на першому місці нафтові компанії за фінансування заперечення глобального потепління і забрудення канцирогенами з вихлопних газів із 1970-ї років минулго століття.
З особистих спостежень у Флориді дійсно все добре — тут автоматизовані бар’єри на переїздах, які я перетинав, я навіть заміряв: — за 15 секунд до проходу потяга подається сигнал і з невеликою затримкою закриваються бар’єри — потяг проходить — ще 15...
В ідеалі звісно, краще на всіх таких завантажених переїздах зробити підземні проїзди замість самого переїзду. Звісно там де умови та геологія дозволяють.
В більшості штатів employment / termination at will — в тому сенсі що їм навіть не обов’язково пояснювати «за що». Тим більше, якщо ти не емплої, а контрактор
Тредс — то взагалі трешак, там просто немає модерації, пиши, що хочеш наразі, і цей їхній план, як розкрутити нову соцмережу, спрацював.
Жах, який жах. Тобто людина може зайти в iнтернет i написати що хоче? I нiчого за це iй не буде?
Коментарі