RSS
← Сtrl 1... 111112113114115...146 Ctrl →

Коментарі

Globallogic
Poul-Henning Kamp 2012-06-07 As the author of md5crypt, I implore everybody to migrate to a stronger password scrambler without undue delay.
Якщо сімʼя приймає рішення що одна людина не працює, а інша при цьому посередня в своїй професії, то так, така сімʼя буде мати менше грошей ніж два прибиральника. Або два банкіра.
Це якась фігня, люди не вміють рахувати гроші. На кой мені тримати прибиральника і підвищувати йому зарплату на 16k-18k на рік, коли мені простіше його звільнити і взяти нового, на маленьку зарплату.
з’явилось вирівнювання по вертикалі?
У вас є діти? Коли ваша дитина робить перший крок — це радість чи шиза? Більшість людей на планеті вміють ходити, то чого тут радіти, правильно?
margin-left: auto; margin-right: auto
Заради атмосфери різних історичних періодів. Італія, Карибське море, США часів війни за незалежність, Стародавній Єгипет. Як на мене це єдина причина в це грати, але причина цілком достойна.
Тут же питання про «продаж душі» Lol . З рештою у тих хто на це йде і не отримує каяття, задоволення дуже швидко починає приходити Ріллі? усі отримали своє Кастро, Мао, Ін старший чи Леопольд 2 — що отримали?
Ти безмежно правий ) Але нагадаю, що це стаття саме про div, а не про семантику ) Я про неї згадав, але фокус матеріалу дещо на іншому)
як не забувати записувати? Абсолютно вірно! Це і є головна проблема людей со слабкою пам’яттю. Вони забувають, що їм треба не забувати, що їм треба використовувати механічні інструменти для — як запам’ятовування, так і для згадування.
Це не то
Сучасності треба відповісти тільки на одне запитання: Як памя’тати все якомога краще? Як нічого не забувати? Записувати. Або просто вести записи типу щоденника.
У кого android скачайте і напишіть гнівний комент, бо гра сировата і складна, щоб пройти до кінця сам доходив тільки до 3лвл play.google.com/...​om.osadchiy.insectskiller
Чого кола на воді, коли кинеш туди камінь? Чи є час подібнім воді? Ми рєєструємо тільки пів кола. Чи існують інші пів кола? Хтось каже — ні, це неможливо...