Я в побуті, як і майже вся команда, російськомовний. Ми вигадали як перетягнути нас та інших людей на бік добра. У нас є можливість не бачити постів від росіян, постів російською.
Якщо ви шукаєте репетитора з математики в Переяславі, у вас є кілька варіантів repetitor-matematika.lol.ua/pereyaslav . Важливо вибрати фахівця, який зможе адаптувати заняття під ваші потреби та рівень підготовки.
Мда, дядько Боб зробив дуже суттєвий косяк, принаймні Джошуа Блох або Мартін Фаулер точно проти — а також будь який статичний аналізатор чи сайнітайзер коду.
Саме тому, що жодні ми не вбивці. Колись у рашке була популярна пачка сайтів видавництва Комітет — TJournal, DTF, VC, ось це все. Я мав до них шапкове відношення, от задовго до.
А як цією новинкою скористуватися, якщо гео Україна в них в бані? Тобто локаль українську підтримує, але не дає скористатися розширенням в ide, якщо айпі з України. Потужно?
Віндоус не така розповсюджена система у робочому процесі, як це колись було. Є і маки і нікси. Оточуючі мене люди просто відкривають відповідну мапу у браузері. Можливо буде корисно, якщо діпстейт буде окремим шаром на мапі повітряних тривог.
Мені здається вони просто намагаються привести закони до реалій. Люди, що працюють по 60+ годин на тиждень були, є і будуть. Комусь то в кайф, у когось нема вибору, можуть бути й інші причини.
Коментарі