RSS
← Сtrl 1... 114115116117118...172 Ctrl →

Коментарі

Ще, часто не вистачає слотів під хдд, сдд.
чому ви порівнюєте із «20 років тому»? Тому що в оригінальному пості вище я порівнював саме з роботою 20 років тому, ви тред читали? Приклад був саме для такого випадка
Так, без проблем. Пишіть пошту, я вам напишу.
це робота, яку ви робити десть раз на рік. чому ви порівнюєте із «20 років тому»? чому не 5 років?
Завжди було цікаво, а що по ефективності охолодження буде в корпуса, у якого внутрянка герметична, і залита якимось аргоном під високим тиском. І охолодження щоб йшло через теплообмінники до зовнішніх кулерів.
І тут повертаємося до питання: Який сенс розвивати компетенції в цю сторону якщо після війни ринок схлопнеться?
Мій особистий рекорд (рекорд, не середне значення) приросту десь на відмітці в 60% Тобі треба зробити завдання на невідомій мові і невідомій технології, яку ти ніколи не бачив, не знаєш як писати, як запускати, які принципи роботи, яке середовище...
Та облиште ви ті робочі години на тиждень, то не важливо. Я доєднуюсь до оригінального питання. Як вам це вдалось? Я просто в захваті! Мій особистий рекорд (рекорд, не середне значення) приросту десь на відмітці в 60%.
Ну от як в Баранаулі їх штампують www.youtube.com/watch?v=6SdDKw_xrj0 Це насправді станки які ще часів Микола II куплені в Бельгії у братів Наган, після декількох модернізації.
Питання більше не в правах доступу, скільки в тому чи є готовий продукт менеджети це, бо писати свій велосипед ресурсів не дуже є...
хто ми? community managers of DOU?
А ще Hogs of War, кайфова була гра. ех...
Хороші компанії не будуть звільняти Звичайно, що будуть. Вони вже звільняють, масово.
Це як в анегдоті часів СРСР: «... єврей гебісту, поняв: патронів теж нема»
але питання було чи дійсно ваша продуктивність зросла на 8000% Цілком можливо, чому ні.