RSS
← Сtrl 1... 115116117118119...124 Ctrl →

Коментарі

Перформанс залежить не тільки від інженера, а також від проекту. Іноді проект такий, що вийти на хороший перформанс просто нереально. А ще є різний стиль роботи.
кстати, если вы перечитаете Бедапештский меморандум, то вы сможете понять, что ничем они не нам не должны. Там суть была, что если кто-то нападёт на Украину, то эти страны инициируют Совбез и там обсудят помощь Украине, но т.к.
ты такой тупой идиот, человек писал, что надо, чтобы украинцы возвращались, чтобы страну отстраивать, а ты мовний срач развёл, токсичный клоун и да, заграницей полно позёров ходит в вышиванках напоказ, а по факту им пофиг на всё вокруг вообще
Думаю для штатів їм треба було би його трохи довше, був би хорошим сокер мама мобілєм. Зараз багато беруть EV + якийсь honda odyssey.
Людина може бути привязана до свого району.. Для КАНа Лівобережка мабуть занадто преміальна локація, їм простіше околиці Нивок чи Соцмістечка забудуоввати.
10 мін пішки, по норм вулиці поруч із сквером
А що Галактика ? Перша черга взагалі супер — змінна поверховість, чесне позиціювання в класі економ, низькі ціни, та ще й промоушен району на фоні Євробачення.
а говорил ковбоем хочу стать, пиратом, романтика... эх)
аэротруба есть ракету сделать из всех возм. и невозм. ист. информ. а дальше делай с ней что хочешь этим надо жить этим надо заниматься круглосуточно !!!!!!!!!!
Я теж за сталінки, совміни, покращені ценгляні хрущі. Якщо вже не вистачає коштів на продукцію Мхітаряна ))
є формальний процес — score cards у яких ставлять цілі та стежать за тим що коітся якщо все не ок починаєтся формальний процес, ставлят нові ціли та тп якщо не справляєтся — по трохи продвигаєтся по напрямку на мороз ну і якщо є реструктурізація люди...
воссоздать двигатель записать звук информации более чем достаточно судя по комментам
В рыбальском таже чыгунка что и рядом с Кахлвским. И Рыбальскому надо еще лет 10 послевоенных чтобы с т.з инфрастрпуктуры быть пригодным к жизни
Там багато нюансів, та інтернет магазин , тобто e Commerce система достатньо складний програмний комплекс, який заточено під торгівлю. Починаючи від структури каталогу, і закінчуючи SEO оптимізацію лендінгів.
Дізайн як раз норм, бо усі ці 3/4 тон тракі зараз один на одного схожі, хай буде різноманіття. Хоча я планую лайтнінг взяти, поки той кібертрак дійде до мене хоч покатаюся