RSS
← Сtrl 1... 136137138139140...177 Ctrl →

Коментарі

В неї $150K+ MRR — а в тебе шо ?
регулярный секс по 2-3 часа в день Шутнік однако. У більшості й 5 хв не знаходиться, бо завжди щось «не те» чи щось заважає чи болить чи дискомфорт, а він зарядив про 2-3 години :)
Прочитав статтю 2 рази, бо з першого не повірив що це реально додаток по асторології. Надіюсь компанія планує розширяти портфоліо аі нумерологією та аі driven розшифровкою кавової гущі.
По перше ви супер маніпулюєте розказуючи про роздачу зброї — хто це її буде роздавати? І хто взагалі каже про роздачу? По друге — а що не так з людино-годинами? Моє хобі — куди хочу туди і витрачаю свої людино-години.
з дітьми в родинах де є зброя — діти не граються зі зброєю, а начені змалку Нагадало, як в дитинстві сусідський малий років 10 приніс на вулицю коробку з патронами від батьківського пістолета і кидав їх в багаття. Повезло, що ніхто не постраждав
5k MRR з зведеним юнітом на маленькому обʼємі Початок про 5к мені подобається... Але фіг його знає що такє зведений юніт на маленькому об’ємі.
Ну, це хіба з маленькими проектами проходить. І солопреньорами.
на айті, але все одно вийобщик
Щоб зводити рахунки з кимось не треба нічого чекати, можна й зараз помпу купити за 10к грн
а в Чехії де короткоствол дозволнений статистика вбивств приблизно на 29% нижча, ніж у Румунії.
Ну да, маючи пістолет нічого не зробите. А з пустими руками зробите?
автор в ЗСУ, говорил, что нет у него там времени игрой заниматься. а тут надо пилить и пилить. ну и насколько мы понимаем алгоритмы стима, второй раз получить шанс на раскрутку минимальные.
Ні, дякую. У цьому світі достатньо роботи в адекватних компаніях Це поки що )
Чи актуальні ці дані станом на зараз? Хоч і написано просто, але не зовсім зрозуміло як шо і куди декларувати
The level of the developer more and more correlates with his ability to maintain performance while preserving as much tokens as possible. This is still down to knowledge and quality of solutions.