RSS
← Сtrl 1... 137138139140141...159 Ctrl →

Коментарі

На мою думку, поки що поступається Node.js
Ви і є тестувальник, який посмів користуватися комп’ютером Майкрософт.
Конкурировать сейчас за миску супа с индусами и азиатами просто нереально сложно . Вот и весь фриланс.
якщо можливо всі наведені три ключові навички є, то кодити вже не обов’язково буде?)
Deno супер удобная вещь для небольших cli, edge oriented programs
Я не казав, що між ними велика різниця. Я сказав, що MIT обходить Гарвард вже 10-ть років поспіль. Користувався я QS рейтингом. res.cloudinary.com/...​/qphaqna3irmvzu0bp7xu.png
Черговий приклад якості CI/CD від Гугла. Раніше коли в гугл доках робиш пошук якогось слова і його змінюєш, Next перескокує через наступний match. Мабуть, б’ється список результатів. Ось зараз взагалі іконки на кнопках пропали. І це — Гугл.
Куплю 1-2 квитки Tg: @ikasyk
І не те і не те, щось посередині, відео гемплею також скоро також буде в стім. Хоча в промо вже видно принцип гри. Я монтував все так як є, не добавляючи ніяких моментів яких не буде в грі. Все наживо так сказати.
Так, коли є змога — треба вилазити з хати незважаючи на сонливість. Вона до обіду пройде, а добрі спогади — лишаться.
Дякую! Велика надія на цей проєкт, тому що наступний буде також крутий. Планів багато і ідей також)
на що більш схожа, на L4D чи на World War Z?
Часто виспатися підсилює депресію, бо не встигаєш жити. за всіх не знаю... в мене в більшості випадків проблеми починаються коли цілими днями сиджу в хаті, в інтернеті, без сонця, без фізичної активності... тобто сам винний...
Його у дитсадок потрібно здати, а не попереджати, бо мабуть проскіпав, а батьки не навчили себе поводити пристойно.
о, добре що він сказав що можна купити гру написати негативний відгук а потім повернути гру, я цього не знав, треба буде зробити ))