P.S. Марк Цукерберг витратив $400 000 000 на виборчу компанію Джо Байдена в 2020, по суті в обхід, через донат на фонди CTCL та CEIR, бо максимальна сумма дозволена законодавством від однієї особи — $5600. Так що дісність дещо складніша.
але отакого показного хамства, чим би воно не виправдовувалося, ви в (Західній) Європі навряд чи отримаєте.
Але і сервісу ви також не отримаєте — вас просто проігнорують.
Я думаю що коли через десяток років після війни випливе інфа про те що коїлось на «сірих» територіях з 2014 року — ми офігеємо.. Серби та боснійці з Мілошевичем зайчиками здадуться.
Мені стаття сподобалась, але пропрацювавши два роки в аутсорсі, ти майже не можеш особливо вплинути на продукт, тому що специфікація приходить від клієнта, а сам ти цим продуктом, зрозуміло що не користуєшся по ряду причин, тому ти не можеш йому сказати:...
Переосмислення системи управління відбувається зміною системи управління в державі. Як по мені, на сьогодня з існуючим підходом державного управління, підход, оснований на документах — підходить до сьогодняшніх реалій.
Колись народ, саме народ, обрав на армію не платити — бо хотів : джинси, жуйку, польску косметику, памперси, корейскі телевізори, евробляхи і т.д. і т.п.
Зато концерт Рамштайн это то, что будешь вспоминать на смертном одре.
можна ще почитати «120 днів Содому» не до середини, а до кінця чи «Настєньку» Сорокіна — там теж незабуваючи враження
Це як якийсь епіцентр на ранніх етапах, бере кредити, залазить в борги щоб відкрити магазини у всіх обласних центрах (так як тих грошей, які заробляють 2 магазина з маржою 20-30% не вистачає).
Коментарі