RSS
← Сtrl 1... 140141142143144...158 Ctrl →

Коментарі

Хорошо если я скажу, что не нормально твои действия? А если нормально, тогда что? Такая практика было в некоторых организациях, но гарантий не каких. Обычно что бы узнать кто ты и что достаточно имени, года рождения и фамилии.
эм, я конкретно отписал что именно IL стал следующуещей версией COMa, а не дот нет вообще; второй тезис просто глупость
res.cloudinary.com/...​/bonbteseawpzgzwtijco.jpg
а якщо ще LoadBalancer (балансувальники навантажень?) докинути kind.sigs.k8s.io/docs/user/loadbalancer буде пісня :)
Як організувати доступ до файлової системи хосту для Persistent Volume в Kind В принципі, погана ідея, як на мене.
сьогодні захотілося порахувати САТ (сумму активних температур) в цьому році для томатів... приміром, середня температура за добу — +15 мінімальна температура для росту томатів — +10 різниця — 5 градусів... зараховується до САТ і так кожного дня...
Google Maps також працює оффлайн, якщо заздалегідь скачати регіон. Працює навігація на авто, але не пішки
Это как-бы само собой подразумевается что жена тоже довольна, иначе о релокейте нельзя было-бы говорить как об удачном :)
ну керуючі символи можна і прибрати — як не печатні. Принаймні — Unicode це єдиний стандарт.
Всім учасникам форуму привіт. Велике спасибі тим, хто допомагає Насті на лікування та процедури, які допомогають їй вижити.
Я не кавоман задрот взагалі )) Враховуючи яка ВЕЛИКА кількість людей пье помиї в Tim Hortons я зробив висновок що багатьом людям насрати на якість або вони просто звикли жерти лайно бо не усвідомлюють що то лайно, або їм просто впадлу шукати щось...
Бляха, мені потрібен конвертор «маркетингова назва покоління» <> роки народження
Релокація закордон — мій найкращий вибір у житті, особливо після цієї статті www.0352.ua/...​sijsku-movu-u-spilkuvanni
Анна, дякую, що ділитися досвідом. В мене виникли декілька питань: чи зменшилося завантаження сорсер команди і яка максимальна кількість вакансій одночасно була оброблена ATS?
Інфоцигани вже не знають як себе продати.