в 99% все, шо пишуть рекрутери, просто спам. Якщо компанія знаходить навички потенційного працівника унікальними і як ті, що дуже матчаться з проектом, то може й написати продакт проекту.
Не знаю, чим можу допомогти в твоєму випадку, але завжди радий допомогти з проксі по твоєму запиту. Можу дати на тест — так зможеш зрозуміти, чи підходить тобі наш продукт чи ні. Напиши, якщо що!
Но найдётся немалый процент и тех, кто будет быстрее обучаться благодаря ИИ-примерам. По сравнению с нами, которые скребли крохи из редких книг, нескольких сайтов и, наконец, StackOverflow.
Відповідь була адресована виключно автору коментаря. Сумніваюся, що в нього є робота або сім’я. Очевидно, що замінять не всіх, але більшість — без варіантів. І в горизонті 5-10 років, можливо, приберуть і тих, хто поки ще тримається.
Багато хто вміє гарно говорити, а як діло доходить до коду то це може бути зовсім інший рівень.
Собственно кодировать это самая простая и далеко не самая востребованная компетенция современного программиста.
А у ну вдачі, коли вас влаштовує якщо доктор палить тютюн в кабінеті наприклад. А ще гривні було мало — іма дінар.
звідки ти таку хєрню береш? з чатгпт?
Там он в Белград предлагали, хорошо не в Сараево. Те кто думают что совок прям плохо совсем, после долгих лет обработки USAID — стоит покататься в отпуск, если возможность есть. По налогам — тем не менее Болгария лучшее место в ЭС.
Computer это была вполне официальная и серьезная профессия. Рассчеты траектории полета артилерийских снарядов для второй мировой войны они считали. Также кучу рассчетов для Манхэттенского проекта.
Коментарі