То я повинен дітей «віддати в спорт», з усіма отими переживаннями та травмами й рештою нюансів, коли вся родина по суті крутиться довкола того свого талановитого спортсмена, й то замість того, щоб діти просто (для початку) пішли моїми слідами?...
після війни — однозначно Ха
Харків надто близько до рашки :-( Пройде 20 років після закінчення цієї війни і їм, як Германії після World War I, в бошку знову стукне імперськість & ресентимент — і зновe все кидати і вирушати в евакуацію?!
Чому українці повинні вірити лише в ту версію історії, згідно якої вони виключно «потерпали під гнітом польських панів
Потому, что это объективная реальность.
Перед тим як обрати курс, я довго вагалась, адже хотілося знайти дійсно якісне навчання. Mate academy справила дуже гарне враження, і з часом я лише переконалась, що зробила правильний вибір.
Про світи, це сталий термін економічного журналіста з Франції, Альфреда Сові uk.wikipedia.org/wiki/Третій_світ
Стаття 1. Україна є суверенна і незалежна, демократична, соціальна, правова держава.
місто тихе і спокійне, як Франик, але в центральній частині України
Це ж можна розглядати і як його мінус — ближче до Росії, далі від кордону з ЄС, далі від гір (з Франика і Чернівців можна планувати одноденні вилазки на Буковель, сам так робив до...
Цікаво подивитися на те «залізо», яке справді зможе розкрити потенціал цієї гри на комп’ютерах. І бажано в різних роздільних здатностях :) Чи не біжить Rockstar попереду всієї планети?
на Львівську область
Вот туда точно не надо, застрявшая в глубоком прошлом глухая провинция, забобонная и нетерпимая к чужакам. Эдакая украинская Сицилия. Франык — другое дело, такой приятный европейский позитив.
Коментарі