RSS
← Сtrl 1... 156157158159160161 Ctrl →

Коментарі

о, другий пункт цікавий, погуглю, дякую. Особливо цікаво, якщо ти торгуєш пресою, наприклад — який тут може бути сертифікат, на те, що надруковано на норм папері, а не туалетці, чи що?
Соціальні проблеми тут взагалі не до місця. Гітлер, наприклад, ще задовго до війні усе це вирішив. Тому що покращення умов праці робочих давало збільшення продуктивності.
Вітаю! Так все вірно провели ребрендінг, наразі готуємо MVP. github.com/DevLoversTeam За новинами можете слідкувати на сторінці в Linkedin www.linkedin.com/company/devlovers
Мені 49. Чи стикався з ейджизмом? Напряму ні. Коли мені відмовляють, я просто продивляюся причину, мені це не цікаво. Але про вік там ніколи не бачив, але хто ж напише правду? Тому й не читаю.
Може досі виправдовувати мобілізацію. І писати про те як цікаво, позитвно і комфортно, помирати за отєчєство
на фінансових ринках, коли короткі бонди мають дохідність вищу чим довгі ...
працює на підрив довіри до держави цю довіру ще треба «підривати»? Вона ще в когось є?
Тому що з 2023 року ЗСУ поповнюється виключно «бусіфіцірованими», і незважаючи на усі мінуси примусової мобілізації лінія фронту тримається. Тому і вимога припинити мобілізацію, — це вимога в першу чергу рфії. Вони про це відкрито кажуть.
Мені здається, воно почалося перед виборами Зеленського
Якщо щукаєш задачу, яка буде актуальна с практичної точки зору... тоді важкувато. Треба розуміти домен задачі. А якщо просто для «тренінгу», то «правила головного офісу» не на заваді... просто знайомий контекст для задачі, без спирання на реальні данні.
А я думаю чому так смердить згорiвшими дупами... А он воно що
А так, дуже дякую за матеріали. Дуже допомогли!
рукописний підпис в нашу епоху немає значення. Мій зараз це якась закорючка яку можна намалювати «за один рух» і нікого не хвилює «складність» чи «неповторність» цієї «сігнатури». Теке життя. Зі.
Це посилання на гіт на жаль вже не актуальне...
Тому що ніхто не любить вискочок та пафос. Токсичність тут не до чого (прийнаймні не в цьому випадку). У вас блін стаття це тупо демонстрація пісюна й хвастаньє що «у вас довший»: з огляду на те, що я зробив та заснували ...