RSS
← Сtrl 1... 158159160161162163 Ctrl →

Коментарі

малороса дірявого розірвало ? шкода що не шахедом )
Добре — це коли рускі упражняються в своїй новій китайській ідентичності й малюють зірки на воротах погано — це коли укри упражняються в старій совковій ідентичності, бо це так атмосферно оцінити на 5 для підвищення рейтингу дуже погано — це коли...
нашо НАМ музей жахів комунізму якшо є расія, кітай і кімченія. Там зірок завалісь
Вибачте, а розробники з AWS RDS на маках підходять, чи тільки Oracle?
І знову ця совкова віра, що в совку всі однакові крім десятка небажаних елементів. Давайте там вище хоч збільшіть кількість підтримок в разів десять, щоб не позоритися.
В росії якраз ваші браття. Виправдовуєте будь-що своєю ідеологією, фантазуєте про якусь неіснуючу утопію та ще й рухаєтеся в протилежному напрямку.
Я про те, що в статті багато як граматичних, так і логічних помилок, важко читати.
Дуже дякую за відгук! З інтернет чекером дійсно щось коїться час від часу, буду дивитись
Можна доробити гілку квестів на змінення символіки і наприклад назвати «Крок у майбутнє» або «Перехід до майбутнього». Бо, все що вже сталося, того не зміниш🫶🫶🫶
100% Погоджуюсь, можна доробити гілку квестів на змінення символіки і наприклад назвати «Крок у майбутнє» або «Перехід до майбутнього». Бо, все що вже сталося, того не зміниш🫶🫶🫶
Стосовно моральних орієнтирів, я був би радий, якби хтось інший написав на DOU про політичне переслідування Віталія Шабуніна, який критикує корупційні схеми Офісу Зеленського.
Ментом... Уже был бы майором или даже подполковником. Ловил бы ухилянтов)) Как же хорошо, что в ИТ все таки пошел, а ведь собирался в МВД поступать, но родители отговорили.
Користувачі Стіму пишуть, що не видалили, а приховали хитро.
Якщо є докази — давайте. Бо як накинуть, то сміливі всі. А як до приходиш і кажеш «розкажи детальніше, давай навіть анонімно» так усі або «не інсайдери», або не хочуть «з цим мати ніяких справ», або просто морозяться.
Та від цієї студії ж просто тхне русньою по всім пунктам! Які, до біса, «юридичні деталі»?!