RSS
← Сtrl 1... 120121122123124...129 Ctrl →

Коментарі

Не хвилюйтеся, ліфт без обслуговування не залишиться. Кажуть, після приходу ШІ на ринку праці якраз з’явилося багато вільних програмістів — за потреби перекваліфікуються в ліфтерів.
перепрошую, тупанув, я мав на увазі не лінтер, а форматтер, але автовиправлення помилок лінтеру це от те чого дуже не вистачало)
Ми за інший спосіб спілкування з ШІ, бо промпт інжинирнг трохи не те що треба. З повагою!
Конюхи і коні не вдале порівняння. Тому що був змінений транспортний засіб. Літаки і пілоти — тут транспортний засіб той самий.
я питав, за кордоном нема такого пекла на риночку, як в нас, а нові ринки (тушканів) типу мексика\бразилія зростають.
І що каже обслуговуюча компанія ліфтів? Вже відмовилася їх обслуговувати?
Так само і з фронтендом. Не просто ангуляр, а щє і JavaScript, HTML, jQuery. фронтендери вже давно, як ошпарені таргани, перебігли в ML\AI. А фронт-фреймворки адаптувались під AI, щоб дерев’яні бекендери їх юзали не розбираючись в нюансах.
в цілому, hiring is broken, але, так завжди було ? в тому і проМблема, що зараз отримання живого відгука важке. Ви будете промацувати спеціалізацію, пов’язану з Clojure? Це доволі нішева мова, якщо не помиляюсь.
1. ні 2. 10.000 грн
Роботи будівельники існують десь з 2010-х років. Кладуть цеглу і будуть будинки набагато швидше і якісніше людей. Так, поки вони не гуманоідного типу. Так, поки що в них немає «інтелекту» тим більше штучного.
Прошу вибачити мені за вторгнення але, стаття та ваша дискусія настільки зацікавила мене що я, будучи профаном у цій темі, не втримаюсь і запитаю.
Головна помилка багатьох — це намагання «вимолити» з ШІ адекватну відповідь через постійний штучний мозковий штурм та нескінченне шліфування промптів.
Дякую за розгорнуту думку. Ваша стратегія, до речі, дуже близька до нашої: пріоритети, impact analysis і дослідницьке тестування на решту. Різниця радше в тому, яку вагу несе кожна частина. Уточню лише два моменти.
Дякую за коментар! Ми врахуємо.