RSS
← Сtrl 1... 217218219220221...231 Ctrl →

Коментарі

На жаль, quora має величезну кількість користувачів по всьому світу. на запит «quora number of users» ґуґл повертає Over 300 million unique users visit Quora every month.
Ну процесс відбувається, чверть скажімо Нью Йорка в пандемію звалила з міста в маленькі містечка вглиб штату. А дехто просто в інші десь подалі. Багато років навпаки місто звідти висмоктувало людей як пилосос, ось тепер вони поїхали назад.
та ну какие нелегальные схемы в Польше? просто вы приходите в отделение и вас посылают, а агентство знает к кому идти и какие доки давать
Вайз — это непонятно что. Большие деньги я бы там не держал. Они блокируют счета на раз
можно 5% платить, но ДПС может не понравиться теоретично
Угу, в США полно т.н. рускомирцев, почему-же на США не нападают? В США же перед громадянством теж здають екзамен В Израиле так выходцы из б.СССР каждый второй І кожен з них вивчив держ.
middleofnowhere USA не дорожче Жмеринки
Перед публікацією перевіряв число репозиторіїв з Rust у великих технологічних гігантів, зросло, тому вважаю зайве перейматись подібними огріхами
Я їхав через Словаччину до Польщі, ті самі відчуття. Наче я десь на захід України приїхав, а не в країну ЄС. Ну гори гарні, так.
Нам до Жмеринки далеко, 15000 км. Провінція, нажаль
Так тоді доведеться платити податки як ФОП в Польщі, якщо це «бізнес рахунок». Чого не робити це там де ти живеш? Не зрозумів схему.
Кому краще? Тому хто платить — ні. Держава чиїми благами людина користується — ні. Україні краще? Можливо, але ефективніше буде остаток донатити ніж в бюджет казнокрадам гроші віддавати
Хто взагалі сидить на цьому лайні?
Якби не 2000 тестів можна було б переїхати на Playwright і не видумувати таких костилів 🙃
вдома немає де поставити два робочих стола для дружини та чоловіка ну це якісь ІТ ніщеброди, в Жмеринці за дів зепе цілий будинок із прибудовами