RSS
← Сtrl 1... 216217218219220221 Ctrl →

Коментарі

Лежання не сильно допоможе в досягненні мрії.
Одним держава щось винна Тобто треба просто платити дань, а не податки. Щоб в нікуди, щоб челядь не задавала дурних питань, а просто мовчки платила і все. Ясно. світ не такий, як А в топіку мова не про світ. Не пересмикуй.
Дійсно, погоджуюся, зростання цін на житло звело нанівець зростання заробітних плат РПЗ.
якщо запах саме від прального засобу — то будь-які «еко» варіанти як правило не мають різких запахів.
Весь секрет в контексте. Если ты в контексте функции расчета отпуска то просто duration сойдет, так как понятно, что это длительность отпуска. Даже больше — d будет ничем не хуже чем duration.
У них может быть секса больше и жизнь интереснее жизнь интереснее когда секса больше? я чет думала это надоедает со временем, типа как каждое утро смотришь в одно и тоже самое окно, пьешь из одной и той же чашки кофе, жуешь печенье.
А система типів мови — має дозволяти все це описати. javascript, php, python такого не мають
Скорее переедут в страны с которыми нет обмена финн данных.
це корисно коли генерується API swagger-ом: користувачі апі не мають доступу до коду.
Судя по тому, как ими дома жены командуют то они будут рады, еще и на работе баборабить.
Чувак, я не довіряю якійсь рандомній яжматері, сфігалі взагалі маю?
Мій поінт був у тому, що монада [] надає тобі відразу backtracking, плюс приклад, який це демонструє. "Хаскєль как ламборджіні в дєрєвнє, нємнога падрачіл і пашол работать на тракторє"©
телегу полистать, почту проверить, музыку послушать, в пару приложений зайти, контент какой-то посмотреть в fb/inst/youtube... ...камерой чаще чеки фоткаю .А що з цього вищеописаного андроїд зробити не може?
Тоді який в тому сенс? Тобто я отримую реальний мінус по банківському рахунку за гіпотетичну можливість народження майбутніх проросійських манкуртів з українським корінням, що будуть люто ненавидіти Україну?
Лiг у напрямку до мрiï?)