Дуже не згідний з такими підходом для покращення коду, бо покращується читання за рахунок швидкодії. Конструкція if-else закладена на базовому рівні процесора (технологія передбачення).
Так лучшую ж инфраструктуру. От союзника, кстати. Или есть сомнения, что США не выключит свои технологии кому захочет и если захочет? Сколько они всего уже рашке выключили? Ты рассуждаешь так, вроде не все в мире делают ровно то же самое, что и Китай.
так поясни даунам про війну і кажи хай в НАТО візьмуть
розумні все розуміють
Сам не виябуйся своїм рускім здоровим глуздом
хрена мы должны из своего бюджета
будапештський меморандум курва, зірка смерті де? якого х_я вибач кремль ще стоїть?
Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM + Canon Extender EF 2x III
Це скільки, два кілобакса? Отакої :)
я не продам
Ок, а яким боком ти з обєктивом за два кілобакса до мас маркету дзеркалок. Ми вже з’ясували що вас таких не більше 7%.
Та і ти краще скажи який ти обєктив юзав ;)
Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM + Canon Extender EF 2x III
А з чим ти власне сперечаєшся? Всі 3 фотки норм.
А з чим ти власне сперечаєшся? Всі 3 фотки норм.
для 80% достатньо якості якої провайдить телефон
Я тобі статистику вище навів. Те що знята на дзеркалку якісніша- очевидно не покриває геморою для 93% користувачів.
Вот только рашка/ЮАР получают таким образом технологии, на головы выше того говна, которое Циска впаривает. И чем это вылезет со временем немного очевидно.
я теж хотів би дізнатись як люди ставляться до NFT (erc 1155) коллекційної карткової гри. зазначу що монетизація звісно повинна бути, але буде тільки при продажі карток. тобто при продажі з ціни продажу знімається процент. припустимо 20-25%.
Коментарі