RSS
← Сtrl 1... 251252253254255...288 Ctrl →

Коментарі

За фалаут просрочкою в HEB.
Теслу на сонячній батареї заряджу та й поїду Кудись...
Ось тут відео Мені капне за референс, Задонатю training.brentozar.com/...​e?affcode=920087_wpdnsw92
I remember $1 I remember $10 I remember $100 I remember $1,000 I remember $10,000 I remember $100,000 I’m looking forward to $1,000,000 © Wayne Vaughan
Якщо ти втигаєш посрати під час мітингу, значить тобі на той мітінг не треба було в першу чергу
До найближчого літа. З вибитою інфраструктурою в 110 градусну жару вже будеш і не радий, що пережив.
Міняємо заголовок на 200к
Досягнуто.
Американці ок істи під час мітингу Туалет на мьют ставиш
Інтрлверти Аутисти Adhd Камера це смерть, як що примусово
я могу а я не могу.. бо щиток через одну кімнату і 2 стіни від місця де стаціонар не буде різати очі ...
тю... отепер все стало ясно ))) таке питання ...а з якого неба ви притягнули за вуха в тему яка почалася з мого «обурення» на пост в топіку про мобільні станції зе один костиль замість того щоб зібрати нормальну систему ) на гібриднику за 8 квт ) за...
Лицей, руины топового лицея в пешей доступности. Это маст
какой-то нездоровый интерес к камерам, мне так все равно, кто там с камерой кто без, попахивает токсичностью в команде, это тоже самое что в офисе в опенспейсе у всех мониторы должны экраном стоять в проход, чтоб пан начальник мог пройтись и смотреть...
ну якшо покласти аби б лежало то так... В селах частенько бівают перебои с єлектричеством. инвертор неплохо так помогает хз..