Для себе: прикраси, spa-сертифікат, квіти, або щось смачненьке. Із нещодавнього у когось побачила ідею weekend у моря ( Одеса)- теж ок. Дарую, виходячи із хоббі людини: мовні книги, браслети шкіряні, ітд. Чим доросліше людина, тим важче її здивувати.
Я настільки сильно не зміг знайти нормальний подарунок для самого себе з усього, що доступно на ринку за адекватну ціну, що просто вирішив створити власний) Зараз працюю над прототипом, думаю через пару місяців буде готово і я напишу про це публікацію.
Боже, яке кончене. І знову слуга народу. «Український політик, юрист і науковець. » «Секретар Національної ради з відновлення України від наслідків війни. Доктор юридичних наук, професор.
Ну якщо питання реально стоїть «як жити?» у сенсі — «як фізично вижити і не померти?» то взагалі людина може декілька днів голодувати і жити на одній лише воді. Тож жити ви зможете, але питання у тому — чи захочете ви так жити?
Виглядає так, наче Cloudflare хочуть злитися з безкоштовних тарифів та ресурсів ще пару таких вильотів і вони викотять «стабільний тариф» з гроші
не може бути так що до цього вони росли та розвивались без проблем та багів користувачі цих проблем не...
Мене накриває паніка, коли у мене відкладено менше, ніж я витрачаю за 60 місяців (5 років), а тут людина каже «О, живемо!» коли заходить один місячний дохід.
P.S. Загнав цікавий промпт ШІ для порівняння вартосі римських грошей із сучасним долларом США, на основі базової оплати служби легіонера часів Актавіана Августа (тобто становлення системи) і зарплатні піхотинця армії США.
Мужик робота якого грати в сідж зве чела який промахуєтся в кнопки в раді? Погане парі. Має бути хоба б якийсь ризик для себе і замануха для опонента. Типу «якщо ти зможеш по мені влучити разок» то це було б більш реалістично для сіджа.
Не думаю що моє особисте бачення буде краще ніж звіт Єврокомісії (Ukraine Report enlargement.ec.europa.eu/ukraine-report-2025_en) в рамках вступу до ЄС. Там діє принцип «Fundamentals First» (Фундаментальні питання — передусім).
Коментарі