RSS
← Сtrl 1... 261262263264265...288 Ctrl →

Коментарі

Автоматизация процесса работы с подрядчиками не есть что ИИ == работодатель. Автоматизировали — и хорошо, главное чтобы модель позволяла апелляцию к живому человеку
Villeneuve знімає майже все на цифру (Дюни, блейд раннер) Того і виглядає не дуже для тих, хто хоч раз бачив кіно на плівку, як перший Блейдранер чи Мерзенну вісімку Тарантіно. Без душі ;)
Для графічного дизайну, фото ретуші, векторної графіки та багато іншого вбудованої карти буде достатньо. Для монтажу відео в FHD мені ще вистачає останнього маку на інтелі, але для 4к зрозуміло, що цього дуже мало.
Чи є сенс здавати екзамен по AWS щоб отримати сертифікат хоча б першого рівня? По хмарі, якщо ви в процеці навчання не попали на великий рахунок, то вже можете вважати себе спеціалістом
Процес почався ще в 2021. Компанія хотіла провести основний етап в першій половині лютого, але я був у відпустці, де не було для цього умов, тому перенесли на перші числа березня. Крім цього були інші процеси, що тягнулися з середини 2021 року.
Справедливо, после обсидіан вже давно не торт сразу должно было стать ясно что ты слегка отсталый xD
ключевое слово «ему дадут» — или не дадут. селовеку решать что давать что не давать Что касается философского словоблудия — ну я технарь а не гуманитарий
Про монетизацію на Ютубі це ви, звісно, загнули))
Вы упускаете тот момент, что монетку будет не человек бросать, а уже сам алгоритм, ему дадут возможность И по «философскому словоблудию» сразу все стало ясно, спасибо
неважно каие там знания и предсказания — вы решаете бросать монетку или нет какие принимать решения при разных исходах принимать ли вообще и доверять ли предсказаниям.
Залюбки
Як гадаєте, що могло піти не так? Там чітко дана відповіть: «приймали сміливі рішення, іноді були занадто оптимістичними у прогнозах, а деякі гіпотези не спрацювали»
Як гадаєте, що могло піти не так? «Reface» «Дія.City»
Рекомендую ознайомитись з en.wikipedia.org/wiki/Flowchart Ви некоректно використовуєте позначення елементів.
А після 50 «потужних лайків» — бронювання на тиждень.