Ну в Сан-Франциско самі знаєте, що у вас там за квартали і клуби.
що там у Єгипті?
Море і екскурсії на Піраміди :) BTW Нормальна тема відкривати рапорт там тощо. Кажуть тема в Нью Орлеані подібна.
Ну від людини звісно залежить. Та факт є факт, ви працюєте цілий день задом на стільці за компом і ходите в тренажерку по ранках там, вихідних т.д. Там щоб заробить на життя, яке ніфіга не просте — треба крутитись як білка в колесі.
Та мені туди дорогувато і довго летіти :) Вже простіше (як по часу, так і по $$$$) навіть на Пуерто-Ріко, Мексику, чи Гаваї. А в двох словах — то що там у Єгипті? Що таке жіноче ІТ у Єгипті? Я не в курсі.
бухгалтерш
Поїдьте на курорт в той же Єгипет — дізнаєтесь без AI. Там жіноча версія IT. BTW Як що зафрендзонять або ви зафрендзоните там і т.д. — дружіть, бо більше корисних порад по бізнесу ніж від професіональних фінансистів і економістів немає.
Фітнес-тренерка
Комрад, та чекайте на 1000 мільйонів питань які треба буде вирішувати. З розряду взяти інвертар і вести його власною машиною, до спортивного змагання де буде дитяча команда — і ваших дітей в цій команді нема.
А чим моя тодішня команда не репрезентативна? Така стандартна типова галєрна команда, яких тисячі. Моя поточна команда (зовсім інший проект), близько 25 чоловік — плюс мінус така сама.
Не бог весть что, но сойдет добавить оглавление со списком вариантов асинхронности, в разделы добавить ссылки на документацию — и будет вполне пригодное «ориентировочное» чтиво.
Справа в тому, що якби так сталося, то не факт же, що й повномасштабна війна була би, так? Ефект метелика знаєте?
Была бы. Но вот ход войны мог бы быть совсем другим.
Як вам відсоток?
На основании вашой бульбашки в одну команду? Это типа как на основании ленинского кружка заявлять что все были за ленина? так себе репрезентативность.
Коментарі