RSS
← Сtrl 1... 284285286287288289 Ctrl →

Коментарі

В першому випадку, ради «душі» доводиться жертвувати зручністю, мобільністю і якістю Малось на увазі не фонограма vs живе виконання — а обробка звуку.
Європейський шлях — це добре, якщо тебе хочуть там бачити. А у нас війна в тому числі за гейропейський шлях розвитку, вписали навіть у Конституцію цю всю херню, але видно у європи забули спитати, чи нас туди візьмуть. Так і живемо.
ніколи не працював з wolfram matemathica. свого часу, коли я займався чисельними розрахунками, це була теж лінійна алгебра, множення матриць, але це все було на с++.
І напише її Віктор Ющенко) youtu.be/uF534zmxa9c
Якщо ціль потрапити саме в українське айті, гугліть стажування від українських галер, деякі як не дивно зараз набирають. По тим скілам, що ти описав — виглядаєш на впевненого джуна.
адаптуючись до сучасних викликів А як би ви це сказали українською без дослівного перекладу?
Тільки от не потрібен путіну ніякий Донбас. Він його не приєднав до РФ, не видавав паспорти, і не витрачав на нього гроші.
Спробуйте одночасно друкувати й змінювати мови через fn, у вас цього не вийде, ви все одно будете зупинятись, і відволікатись на поп-ап. Type Switch дозволяє це робити прямо під час друкування, не стопить процес поп-апом, ще й озвучує мову при зміні.
Капут Це значить Майкрософт їх купить скрро
чому, орче, замовкли?
>Тупі людишки! це написали ви, а не я. не бачу конструктивної критики.
екзистенційноої війни Тут цікавий момент, чого всі прекрасно жили-поживали до 2022 року, торгували з кацапами, аж тут НЕСПОДІВАНО у нас екзистенційна війна, всім школярам приготуватись з ясель збирати дрони, всіх жінкинь на фронт, війна триста!!
вже знаю, недавно під підʼїзд підлетів пассат седан, та 4 чоловіки упакували якогось чувака. а камери то стоять)
Наразі не маю доступу до вольфрамівської математики, а веб-версія досить урізана.
>що таке монада у рівнянні F = ma сила і прискорення векторні величини. можна так от програма на хаскелі це і не програма, а рівняння, Колись розповіли чудове правило: Якщо ти щось пояснюєш через аналогії, то сам не маєш достатнього розуміння.