RSS
← Сtrl 1... 290291292293294295 Ctrl →

Коментарі

Так в цьому і сенс дискусії — переводити в тему де поряд з тобою щось є відносне непогане по місцевих мірках. я х.з.
Ну звісно, накроманія принеться одразу після вторнення в іншу країну, а не коли сама поліція та інші органи влади не перестануть покривати накро-діллерів.
Тобто якщо 1% (а насправді менше) волонтерської допомоги йде не туди, куди вам хочеться, то не треба донатити взагалі? Яка ж це кончена мудацька логіка. І ще й стільки плюсів комент отримав. Ось це — сумно, а не те, що написали ви.
Diagonale du vide пуста тому що там мало хто хоче жити.
Deel підтримує кацапський бізнес якщо що
ти стажор-студент Ви знаєте особисто? В вакансії написано «перша робота» та «junior», «assistant». Я наймав та працював з першокурсником, якому на той момент було 17 років. Він до цього ніде не працював.
Ніде не написано, як бачите ведмедя — то тікайте :) ну так фактично «то тікайте» як то «знайдіть місце де сховатися і не вступайте у контакт» як то пряме призначення табличок «не годувати ведмедів» і «не залишайте рюкзаки без нагляду, бо їх крадуть...
А в дикі місця суватись не обов’язково) бугога я їхав 10-м трім з калі до флоріди дуже гарно вийшло тож десь там за пустелею вже як мені здається зараз карту перевірю... ...
Ви так цікаво мислите. Тут буквально зловили за руку найбагатшу людину у світі і звинуватили в тому, що він обманював всіх і видава за того, ким не є.
в умовному Бангладеші багато дешевої робочої сили, але економіка чомусь не процвітає Потому что там другой нет. А в развитых странах мексиканцы, филиппицы, да и украинцы освобождают титульных от тяжелой и унылой работы.
Як там кажуть? Time in market beats timing the market ... Якщо нема «хрусталевої кулі», яка скаже, коли настане «низ», то спроби «вийти на піку, зайти, коли низ» призведуть тільки до втрати грошей...
ні не дуже відіб’юся )) правда то є ставить під загрозу саму мету бо таки не зрозуміло нащо мені зокрема південна частина маршруту від кордону плюс на скільки я розумію там є проміжок у перешийку де ніякого шосе нема і то саме принципово і далі...
Такі оптімісти, розраховуть у випадку глобального звездеця встигнути з каліфорній та лондонів добратися до НЗ чи гаваїв
демократія, глобалізація, вільний ринок, чесна конкуренція... Яка чесна конкуренція, якщо в Китаї західні сервіси заборонені :)
пан-Амерiкан шоссе вiд Аляски судачі за карти на вікіпедії то є 25 та 35 а далі по канаді однаково тож загалом може колись але точно не скоро і дуже не скоро