оскільки інфраструктуру треба обслуговувати, і це прийдеться робити або вам самим, вкладаючи свій час і роблячи помилки, або делегувати це професіоналам
Це і до клауда відноситься
І давно пройшли ті часи коли клауд був «без інженера» а клауд інженер...
Там всі такі, але якось відбиваємось. Що не ріелтор, що не менеджер в качалку не ходили, та і тцк переважно хапає тих, хто втекти не встиг через брак фізо. У айтішників часто є наявність інтелекту, тому в деяких кухарів вони краще.
То дуже добре, що вона у вас поки у гарному фізичному стані, я радий за це, передавайте вітання і побажання міцного здоров’я та многая і благая літа! Я мав на увазі більш немічних — на жаль, такі теж є.
Бізнес буває різний. Так, якщо мова йде про те, щоб написати «зручний інтерфейс», то це неможливо виразити математично. Але якщо мова про те, щоб після оновлення прошивки девайс (умовний марсоход) не ставав цеглиною, то це цілком можна виразити формально.
Візіонери типу Баффета продають «активи» (як в фільмі margin call, але повільно і далекоглядно, не ламаючи ринок) і йдуть в кеш, з чого-б?
Тому що так роблять дисципліновані інвестори, а саме продають на хаях, купують на низах.
по-перше, сума і модуль на цілих числах не комутують
У мене там немає модуля ніде. Там Int.repr в Coq це перевод математичного цілого числа в unsigned int, де −1 переведеться в UINT_MAX, дві конкретні операції, які комутують.
Вітаю всіх! У пошуку інді-художника. Мені потрібен стиль у дусі Ori — мальовничі фони з ручною промальовкою, м’які акварельні переходи, багато контрастного освітлення та акцентів, що світяться, щоб створити чарівну атмосферу.
Телеграм: @EraMount
Навіть якщо людина це писала у 16-17 років як жарт, то в мене викликає питання з приводу адекватності, чи розуміє ця людина через що ми зараз проходимо? 16-17 років це вік, коли підліток вже давно розуміє що відбувається навколо нього.
Коментарі