RSS
← Сtrl 1... 387388389390391392 Ctrl →

Коментарі

Не надоїло всюди пхати це злорадство? У переважній більшості сеніорів уже всі базові потреби закрито, поки пересічний злорадиш переймається де наскребти на іпотеку, сеніор уже живе в своєму житлі і має якісь заощадження.
в 36 уже генпрокурор ..........
смешно да .............
хахахахахахахахаха ой мля генпрокурор с женой сбежал малолетка села
Дякую за відповіді, але поки це все ворожіння на кавових зернах. Записався на консультацію до місцевого бухгалтера/консультанта, побачимо що вона скаже. Місцеві ліцензовані daňový poradce взагалі мене ігнорують)
В Австрии ещё иногда оседают.
Банкам не треба, от і нема
Але потім HR-менеджерка поклала на стіл купу різноколірних олівців та попросила обрати один — типу це завдання, яке необхідно пройти для роботи в компанії. Це ж класика! «А тепер спробуйте продати мені цю кулькову ручку олівець!» ©
що купивши цифрову копію, я разом з нею отримую і повний набір прав на неї, у тому числі: здавати в оренду, продавати, дарувати і т.д. res.cloudinary.com/...​/ijepiv3txnbepzahzhyq.png
Чорд! А я тільки но хотів зізнатися у використанні торентів на протязі 30+ років.. Оскільки це вельми масштабне правопорушення — я готовий говорити про це тільки з ген. прокурором особисто! Чи можу я отримати дозвіл на невеличке відрядження у Францію?
А нам нещодавно побажали в прибиральниці перевчитися 🤪 Але щодо ваших співбесід — хоча це образливо, все ж краще таку неадекватність побачити на бережку
«Головне не правильна відповідь, а спосіб мислення» 😅
ТЦК понад усе!
Скорее наоборот