← Сtrl 1... 10441045104610471048...1056 Ctrl →

Коментарі

Ну так це Html сторінка з інпут філдом на текст. А принцип простий — вводиш текст, отримуєш відповідь. Що тут складного?
Непонятно, зачем вбухали столько сил в ремастер, когда все уже устали ждать шестую часть. Думаю, что факт, что игру делали на UE5, скоро будут прятать подальше, т.к. это будет отпугивать добрую половину игроков без 5090 в системнике.
Хз) уже почва сумніватись що на коня, бо на радостях читав одне, а міг сприйняти як інше😹 вже почав сумніватись що на коня P.s. на радості є не від того що є делюкс, а в цілому😹
Безплатно. Заплатиш потім, ти і твої діти, роками рабства у ШІ...
А вони і не додавали — це опція, ви самі вирішуєте, чи буде в них роман.
Тепер дідам ще доведеться розгрібати те що ШІ з недідами наворотить.
тестовые на синьйора это бред ну да, это опытный мидл должен уметь делать, синиор уже мыслит дальше тупых крудов, слоу квери и тд, и думает про архитектуру проекта
Валерію, чи знайшли Ви шляхи вирішення проблеми?
«Як відреагуєш, якщо колега з боку клієнта просить реалізувати рішення, яке суперечить найкращим практикам в розробці?» Візьму з нього грошей два рази, перший раз зроблю те, що він хоче, а другий раз буду переписувати вже нормально, бо чувак сам зрозумів,...
яку роль у підготовці молоді до цифрового майбутнього Я б готував дітей не до кіберпанка, а до того, що ці діти будуть працювати на заводах і будівництвах по вуха в лайні, щоб забезпечити багатіям цей кіберпанк.
Ну це впринципі буде корисніше за хелоу ворди на пітоні. В той же профільний курс фізики можна запхати моделювання, або в математику.
Ну я пошукав на доу вакансії на Rust, який є надхайповою мовою, з купою євангелістів і просто сумнівних людей, які намагаються його затикнути всюди, а їх цілих 2 штуки. Звичайно це на 200% більше ніж на делфі, але тіпа між 1 і 2 різниці по факту немає.
так треба не на доу шукати, а там само де шукають вакансії розробники на VBA, 1C, SAP в банках кароч і на заводах, делфісти 100% будуть сидіти десь поряд з матлабщиками.
імхо, всі відписки і є формальні. вар’юється тільки кількість правди в них.
А добавить петухов в игру это типа по-людски ага