До тієї ж мишки взагалі купа претензій
Трохи оффтоп, але що не так з MX 3s? :) В мене до неї єдина претензія — покриття з часом чи то облізає, чи то забруднюється, я так і не розумію що воно таке. А так, в плані роботи, функціоналу — все супер.
Мені здається це нормально, якщо бизнес якусь роботу може оптимізувати, НЕ ВТРАТИВШИ В ЯКОСТІ, наприклад замінивши людей на штучний інтелект, то це нормально й це технологічний прогрес, нова промислова революція.
Поки будуть платити. Насправді дуже мала ймовірність того, що ваша робота буде актуальна впродовж наступних 30 років. І далеко не факт, що ви зможете собі знайти шось адекватне після цього, що дозволить накопичити на пенсію.
це точно. і ще мене дивує як легко нафронтники становляться на захист інтересів держави всупереч інтересам і навіть самому виживанню пересічного громадянина..
Спитайте у бухгалтера чи нотаріуса, який буде супроводжувати угоду. Раніше це було дуже легко. Написав заяву(в пенсійний фонд здається) від свого імені у того ж нотаріуса. Мені прям на місці готівкою видали кешбек:)
Коментарі