← Сtrl 1... 11741175117611771178...1194 Ctrl →

Коментарі

Вітаю! Ви винайшли https://www.skip.dating/
Хоч принципово різні ігри та монетизація, але швидкий пошук каже що World of Tanks за роки принесла мільярди доларів revenue, що значно більше ніж згадані ігри.
Таких не буває, точніше буває но треба постаратися щоб знайти, таку щоб: — молода — симпатична — стройна — фізично і психологічно здорова — без причіпа — з нормальною роботою і з зарплатнею щоб хоча б себе забезпечувати — щоб не виносила мозг — щоб...
Що заважає робити відстріл зброї і продавати всім бажаючим по паспорту? Закони в УРСР 2.0 дійсно «комуністичні», радянські вже 40+ років!
>>Це урок для будь-якої компанії-розробника програмного забезпечення, яка покладається на інструменти штучного інтелекту в критично важливих процесах. Ніколи не кладіть усі яйця в один кошик 🙈 якщо це урок, то він його аж ніяк не засвоїв.
Замість юзера клієнтом ваших аплікешинів буде AI Но пробачте, в мене вже є один дегенерат якого треба контролювати і виправляти помилки (я сам), навіщо мені ще один?
Воно то ніби й так. Але за весь час я жодного разу не бачив якогось тупікового непорозуміння саме через культурні відмінності. На крайняк перепитають чи мітинг організується щоб деталі обговорити.
Так у нас теж CCW (Чикаго). Але зробити її легко. Я писав нижче — 2 дні курсів, і ліцензія в кишені. Яка ще багатомісячна бюрократія? І у нас також обмеження на кількість набоїв в обоймі — 15, коли влазить 17-21.
Індуський варіант — так, звичайно зробимо Тягнемо до останнього Шукаємо відмазку чому не зроблено Хм, клієнт все одно незадоволений Тому що пообіцяли зробити і не зробили Втрачено гроші та час, який вже не повернути за гроші Клієнт розуміє, що краще...
Іллінойс відносно ще ліберальне закондавство, крім безпосередньо міста Чикаго де майже заборона. Лідером із складності є Каліфорнія, далі Нью Йорк та Нью Джерсі.
ну може є сенс шукати не содєржанок, а таких, що самі заробляють, наприклад, ще щоб і подарки дарувала, платила за житло частково.
Може тому, що вони забезпечують жінку? Мужик простий, його багато не треба («спасибі» маркетологам). Но кожен раз як живу з дівчиною, у мене витрати ростуть в рази.
Тільки в деяких штатах. І навіть там отримати її — справа 2 днів. Мені вистачило вихідних (субота-неділя).
Брехня. Складно в порівнянні з консервативними штатами хіба що. Просто заповнюєш заявку на сайті, вони перевіряють чи немає тебе в базах по злочинам і видають картку на право володіння зброї. Персональна присутність не потрібна.
А під кубом землі прокладено електричний кабель.