← Сtrl 1... 12031204120512061207...1221 Ctrl →

Коментарі

Умовно-схематично... В Швеції та Норвегії на 1000 пересічних мешканців — 600 професійні, побутово порядні, зрілі та відповідальні індивіди. 350 пофігістів. 50 паразитів (за типом суспільно-економічного мислення).
додам це сюди бо як завжди мамкені іксперди скиглять про якусь свободу соц мережі це сучасний мозг раку, розсадник дегенератів і найкращій інтрумент будувати коло себе свою інфо бульбашку.
соц мережі це сучасний мозг раку, розсадник дегенератів і найкращій інтрумент будувати коло себе свою інфо бульбашку. Ніякої свободи там вже давно немає, це просто телік на максималках що сере в мізки нонстоп і визиває шалену залежність.
Ну бо заклики заборонити рок базувалися лише на суб’єктивних відчуттях і консерватизмі, а тут вже купа фактів що молодь від соцмереж масово тупіє.
Це відомий факт. Але як це змінює, що я написав? В Німеччині економіка більш диверсифікована. Ймовірність знайти роботу з більшим доходом для IT-шника, сьогодні все ще більша в Німеччині, ніж в Італії, значно більша.
Только вероятность получить достойный доход у выпускника Гарварду/Оксфорду/МІТ несколько выше выпускника Чулалонгкорнского университета, особенно во времена, когда Нестабільність ринку, рецесія, депресія, та подібні ситуації , не?
Дудаєвська чеченська республіка це ісламістське радикальне государство яке ніхто не визнав, з судами шаріату і іншою дичиною. суди шаріату є у багатьох країнах світу, в тому числі наприклад і у Саудівській Аравії, що із того?
Шановні. Чи є український ресурс де можна запропонувати спільноті для відкритого тестування свій андроід додаток
Шановні. Чи є український ресурс де можна запропонувати для відкритого тестування свій андроід додаток?
я завжди згадую як в США хотіли обмежити рок-музику і додавати всякі наклейки до касет по типу «18+» потім було судове засідання, туди прийшли лідери гуртів Twisted Sister & Judas Priest і просто ро***єбали всіх за цей дебілізм а все, бо дружина...
Я так і знав що він підкаблучник. Але шкода Жінки приходять та уходять, а 26 градусів будуть завжди
Дякую за Ваш відгук. Спробував виправити баг, сподіваюсь вдало.
Я грав майже у все що є в гугл плеї в топ100. І тексти я читав останній раз мабуть в fallout 2 :) і space rangers (бо там були текстові квести). Це може бути цікаво, коли це твої перші ігри. А коли це вже якась сота, то не цікаво вже.
Дудаєвська чеченська республіка це ісламістське радикальне государство яке ніхто не визнав, з судами шаріату і іншою дичиною. Ви щє з ІГІЛ союз запропонуйте тільки тому що вони воювали з рф
Жена заставила выпилиться.