← Сtrl 1... 12131214121512161217...1236 Ctrl →

Коментарі

І що? Багато з них підуть в окопах відбивати навалу наркоманів чи штурмувати посадки?
У мене також є кейси з ботами. Чудово працюють через Google SDK.
Активність як визначалась? Малєєв ще в січні щось коментував
владімір, пачєму тєбє обідно?
Бета хлопчик, якійсь клоун, це війна за людей, за право бути українцями на свої землі, блд а воно тут ниє про «алігархав».
я не бачу з твого боку експертності, тому сенсу продовжувати дискусію з gemini через посередника нема
А це найбільша біль. Так як тут в мене, якщо чесно, більше запитань, ніж відповідей. Даю відповідь на ізі, бо проходив через це Як сьогодні взагалі нетехнічні фаундери знаходять своїх перших інженерів? Через гроші.
Ну тут напевно таки ви праві, проблема у вас )
як із шансом 90 відсотків не 93% людей, які наводять якісь відсотки без пруфів, вигадали наведене число нізвідки
Дивно, в заголовку мільярд, а на інфографіці мільйон. Класифікація теж викликає питання, бо далеко не все з того можна назвати «вірусом». Та й загальне число у вакуумі немає жодного сенсу, бо незрозуміло хто і як це рахував та що вони відносили до вірусів.
Як мінімум можна переїдати в іншу країну, отримувати допомогу та якось жити. У чоловіків все гірше.
я не залежу від речей, не витрачаю час на марне блукання торговими центрами і чітко контролюю свої фінансові потоки.
Теж саме тільки в профіль
ось чому люди без сексу починають бiгати ну не всі. Бобер десь тут казав, що він ходить в гори.
Мабуть найперше, що слід зробити, — це унеможливити профанаційну діяльність закладів освіти.