← Сtrl 1... 12181219122012211222...1237 Ctrl →

Коментарі

Варіант 1. :) купили китайську копію ардуіно із ВІФІ на борту, і дві пачки модулів тоді коли збирали робота-сумо. Власне коли зявилась ціль — з’явилось і натхнення.
Де взяти змотивованих вчителів за поточну ЗП котру забезпечуть належну практику?
Так, власне я так розумію що тенценція у наслідуванні західної освіти — у сторону тестів. Бо це технічно простіше вчителю. І легше автоматизується. Ніж викликати кожного із 30 учнів до дошки. Хто був на місці вчителя?
Син точно хоче технічну освіту. І також я певен що він це може, і саме йому доцільно. Інша справа чи цей фах буде у майбутньому так добре оплачуваний як (колись) ІТ :) ?
Ідея — бомба. Він буде не радий проте я запропоную. Тим часом він був на літньому таборі УКУ study.ucu.edu.ua/...​r-camp-2026/quiz/feedback, і їде далі на пластовий табір у Італію. Не Макдональдс, проте кудись рухаємось.
Саме до цього я і веду. Власне я вже значно менш кваліфікований (зі своїми 15 р досвіду) ніж агенти з якими працюю.
Так, мотивована людина може й у звичайному ChatGPT прописати промпт «не давай відповідь, веди мене питаннями». Але школа — це не середовище з 30 мотивованих self-directed learners.
так чи інакше після війни потрібно буде провести перерозподіл отих «зароблених гривень» у відповідності до справжньої відповідальності яку взяли на себе справжні люди як хто не брав на себе відповідальності то справедливо є не мати і відповідного...
Загалом погоджуюсь із напрямком: треба розділити навчання і сертифікацію. Учитель не має бути одночасно тренером, суддею, прокурором і психотерапевтом для дитини. Але я би не зводив перевірку знань лише до програмних тестів.
Тут немає суперечності. Я не вибирав лише між «коледж після 9-го» і «університет після 11-го». Я дивився всю траєкторію: що дитина може отримати після 9-го, після 11-го, в коледжі, у вузі, в проєктному середовищі, у фізматі тощо.
Дякую, погоджуюсь з обома пунктами. Питання «що школа робить, щоб ШІ сприяв мисленню?» справді краще, ніж просто «чи дозволений ШІ?». Бо формальна політика може бути, але вона нічого не варта, якщо дитина просто делегує думання моделі.
І ще забули нарукавники! Як же без них?
По контексту схоже що нація про яку йде мова — це політична спільнота, що має свідому єдність, спільні цінності та прагнення.
Для кого збір Корпус «Хартія» — це 2-й корпус Національної гвардії України. зокрема командир корпусу полковник Ігор «Корнет» Оболєнський. Тим часом пан Корнет: www.facebook.com/...​ANyt388Jyf5LFrwkbY72ZXPEl
Дякую за ваш коментар. Чесно кажучи не працював з Hetzner, трохи ознайомившись я бачу що це не погане гаряче сховище на кожен день. Моя концепція для довгострокового зберігання файлів.