← Сtrl 1... 783784785786787...800 Ctrl →

Коментарі

країна має залучати до себе громадян Власне путінський план «многополярного міра» на те й направлений, щоб знищити глобалізацію та загнати людство назад до державних загончиків.
Тернопіль: середня — 320 м, найвища — 374 м Львів: середня — 289 м, найвища — 409 м (г. Високий Замок)
А представь сколько картошки можно за раз перенести)
не хаміть
Що за погрози такі?
Я не згоден. По перше людина моє служити державі. Навіть якщо вона не супер профі у якійсь сфері, її намір важливіший. :) Якщо супер профі прийшов накрасти і втікти, то краще мати просто чесну людину, яка з часом навчиться.
Я взагалі гадаю що відношення до місцевості проживання зараз корінним чином змінилося! Раніше мрією було мати власну землю: заради неї переселенці їхали через континенти. І коли отримували землю — там вже будували собі будинки, з часом церкви, міста.
А можна список цих міст?
Ти плутаєш VB й VBA. VB був достатньо поважною мовою й точно не для «далеких від програмування»
По багатьом проханням у особисті повідомлення надсилати новини по важливим темам у відповідних топіках на форумі, повідомляю, що 20.03.23 — Парламент підтримав євроінтеграційний законопроєкт N8131 про внесення змін до Податкового кодексу України щодо...
не вижу разницы между 11-12-13-14 в последний год-полтора — нужна функциональность: телегу полистать, почту проверить, музыку послушать, в пару приложений зайти, контент какой-то посмотреть в fb/inst/youtube ттх телефона хватало и 3-4 летней давности...
По Вашому проханню та багатьом проханням у особисті повідомлення, повідомляю, що 20.03.23 — Парламент підтримав євроінтеграційний законопроєкт N8131 про внесення змін до Податкового кодексу України щодо імплементації міжнародного стандарту автоматичного...
Може навпаки зрадіє, що нарешті унесли
Так, безперечно вирішальним був час від початку війни до відступу рашки з півночі. Всі наступні події — наслідок цього місяця. Якщо брати саме вирішальність однозначного результату війни.
мне вот неоднократно приходилось слушать такие истории про «ничего не выдали, воюем голые босые», читать проникновенные посты в фейсбуке, мол «собираем на носки и трусы для роты».