← Сtrl 1... 883884885886887...892 Ctrl →

Коментарі

Так і то в тексті так ще плавно обійшли питання «стабільність додатків на ARM, які оригінально розробляються на х86»! І що по часу та грошам це коштує...
Вау! Просто неймовірно! Я в приємному розумінні здивований! Тому що мені ось щойно 4 копірайт-команди на прохання заестімейтити статтю подібного рівня дали естімейт у 1.5-2 тижні (драфт, стилизування, вичитка, форматування, редагування) посиленої роботи.
В порівнянні з військовими, кожен кодерок — людина вищого сорту. І у порівнянні з продавцями, менеджерами, держслужбовцями.... Таке життя
директорка Інституту демографії та соціальних досліджень Елла Ну а варіант, що ця директорка не шарить.... Наскільки ймовірний?
ну власне так, а особливо про це «знають» власники «анонімних» телеграм-каналів, яких фсб знаходить безпроблемно Ну такое себе.
Нiмеччина != вся Європа.
а дай, будьласка, тиц. бо я не знайшов (
Бол-во как село в вайбер, так и не смогло полноценно мигрировать даже в ТГ. І це прекрасно. Бо на відміну від Telegram, «відсталий» Viber використовує End-to-End шифрування для абсолютно ВСІХ приватних чатів.
Не треба надіятися на те що у вас професійний менеджер і може вам щось толкове порадити 😅
Та ще хз відколи, тому й лежу Взагалі думаю буде важкувато знайти, але буду паритись у лютому вже якщо спихнуть я просто відпустку давно хо, 4 роки без відпусток уже Загалом, я думаю після хвилі і шоку, екстерналам навпаки буде солодко й жирно...
а де петиція, щоб притягнути до відповідальності Зеленського та інших слуг за те, що користуються ворожим інструментом і, таким чином, популяризують його серед українців?
Меня заинтересовало. Говори уже)
Щоби втримати населення України на рівні 30 млн людей, А чим обумовлена цифра 30 млн? Чому не 50 або 20? Звідки ця цифра?
Раз вже хоч вчепитись до айті й не віриш на слово ось тобі блумберг про твоїх любих айтішніків www.bloomberg.com/...​ut-and-leaving-their-jobs A senior engineering manager at Amazon Web Services, who also left last year, said that turnover in the...