Так і то в тексті так ще плавно обійшли питання «стабільність додатків на ARM, які оригінально розробляються на х86»! І що по часу та грошам це коштує...
Вау! Просто неймовірно! Я в приємному розумінні здивований! Тому що мені ось щойно 4 копірайт-команди на прохання заестімейтити статтю подібного рівня дали естімейт у 1.5-2 тижні (драфт, стилизування, вичитка, форматування, редагування) посиленої роботи.
Бол-во как село в вайбер, так и не смогло полноценно мигрировать даже в ТГ.
І це прекрасно. Бо на відміну від Telegram, «відсталий» Viber використовує End-to-End шифрування для абсолютно ВСІХ приватних чатів.
Та ще хз відколи, тому й лежу
Взагалі думаю буде важкувато знайти, але буду паритись у лютому вже якщо спихнуть
я просто відпустку давно хо, 4 роки без відпусток уже
Загалом, я думаю після хвилі і шоку, екстерналам навпаки буде солодко й жирно...
а де петиція, щоб притягнути до відповідальності Зеленського та інших слуг за те, що користуються ворожим інструментом і, таким чином, популяризують його серед українців?
Раз вже хоч вчепитись до айті й не віриш на слово ось тобі блумберг про твоїх любих айтішніків
www.bloomberg.com/...ut-and-leaving-their-jobs
A senior engineering manager at Amazon Web Services, who also left last year, said that turnover in the...
Коментарі