— Зарплати прям по людям відкритими не мають бути, особиста справа кожного. — А от анонімізована статистика по ринку не завадила б. Така як на джинні чи доу, тільки автоматично зібрана і з кількістю анкет 100к+. Можна на даних податкової якось зробити.
Саме цікаве, що по кількості часу ти можеш працювати не більше 8 годин, тобто переработок якби нема, але навіть в рамках нормованих робочих годин можна:
(А) на релаксі під каву з музичкою рухати туди-сюди код чи писати нескладну функцію/тести, де...
На їх місце можна поставити свої модулі зі своєю особливою китайською флешкою.
Можно. если они уже разработаны, настроены и опробованы если нет — то это совсем другая история
Dell Alienware. MSI Rider
Нічого ідеального не буває у всіх є якісь свої болячки. Але... відведення гарячого повітря там гарне (чистити раз в півроку просто обов’язково). Багато перфорацій і тд. Бажано вживу його покрутити в руках.
Сулеймани был убит ударом дрона при Трампе
Сулеймані даже не кадыров, это максимум кокошенков вон сегодня в севасе каперана грохнули и без всякого трампа или дрона, никто и внимания не обратил. а он как ни крути — полкан и большой командир
Загалом є схожі на мій досвід речі, і я теж багато чого з цього передумав, але дійшов до того, що треба робити свою гру (чи це правильне рішення, покаже час). Виглядає так, що є інтерес і бажання, але навичок бракує.
Ви обрали собі дуже і дуже перегрітий сегмент ринку. Потрапити в пк/консольний геймдев, на зазначені посади, не маючи відповідного бекграунду і знання англійської на рівні носія — просто неможливо зараз.
Як заявити про себе?
• Просто щедро ділися тим, що ти створюєш. • Можеш завести свій блог на ютубі, де розповідати про свою творчість.
Як попасти до якогось можливо інді-колективу?
1) Заснуй світ колектив.
Я можу запропонувати лише подумати над створенням своєї гри прямо зараз. Також пошукати однодумців які мають схожі історії (як я наприклад) і бажання долучитися до геймдеву. Я готовий долучитися до якоїсь ідеї хоч зараз.
Всі це хто конкретно ? У великий кількості країн вам скажуть — що ви буржуї. Усе сильно відносно. Як мені знайомі казали, на тих же levels рівні часто відверто завищені, і певні компанії за це сплачували щоби переманювати людей у конкурентів.
Зовсім не факт — що будеш більше заробляти. Так, за власним досвідом. То усе треба вміти робити, якщо не вмієш — то результати будуть відповідні вмінням.
У сайбертракфв рекол
Ти забув написати, що це вже шостий в цьому році. Ця хрінь вона ж не пустому місці. Раніше, перед тим, як випустити авто, його перевіряли масово, на треку мільйон кілометрів мотали вдень і вночі.
Коментарі