← Сtrl 1... 961962963964965...1176 Ctrl →

Коментарі

Дякую. Розкажіть (по можливості) як вчите, підтягуєте English. І на якому рівні від джунів його вимагають?
Ваше військове звання? Хто є вищим військовим керівництвом України? ЗСУ професійна та високотехнологічна армія. Нам ряжених блогерів шизофреників не треба.
Вони зʼявляються на одразу. Буде через кілька місяців на ютубі у GDC
Бідненькі! А може цей хейт реакція на культуру позитивної брехні, коли належне розхвалюється, погане замовчується, а слово amazing сиплеться як в тому мемі.
Нещодавно закінчила курси в Projector на Graphic design beginning. То можу сказати це найкращі курси, що я відвідувала. Передбачається робота з реальним замовником та плюс чимало робіт в портфоліо.
Якщо хтось в роздумах і хоче придбати житло, хочу поділитися позитивною покупкою в кж smart-residence не далеко від Києва.
не фуриче
Маю позитивний досвід і тепер хочу порекомендувати.
якщо спеціалізацію мейн персонажа обереш таку, то можна буде)
ну все, тепер їм хана))
ок, фінансове самогубство це вже добре. але що там в самій грі в фіналі? «нас всіх вбили»? бо на початку дійсно, дивлячись на події, видно, що планувалась операція як з Мадуро і, поки ми готувались до шашликів, вломили нам добряче.
эта задача автоматизируется и без ллм, ничего удивительного в том что теперь и ллм может это делать Во-первых, а что, должно быть удивительно? Во-вторых, каким образом иначе? Лежит у вас либа, документация плохая.
десь рік тому написав для себе телеграм бота з курсами валют. з розсилками, графіками але без дівчат легкої вдачі))) t.me/course_ua_bot
підлеглий може і не відсвічувати «умом і сообразітєльностью», інакше виникають певні підозри, що він «кваліфікованіший» щоб таке допускати: «Подчинённый перед лицом начальствующим должен иметь вид лихой и придурковатый, дабы разумением своим не смущать...
Оскільки до цього на ютуб 99% роліків був шлак, то і генератор навчився генерувати трошки кращої якості за середню. мабуть і не кращої, з цієї причини en.wikipedia.org/...​egression_toward_the_mean