← Сtrl 1... 9969979989991000...1010 Ctrl →

Коментарі

Возитись з окремими фолдерами під нотатки це вбивство часу. Фолдер з тимчасовими нотатками, фолдер з усіма нотатками, фолдер для файлів. Один темплейт під всі нотатки. Замість тегів просто нотатка з назвою «тегу».
rus.err.ee/...​-proishodjat-na-parkovkah Вот за прошлый год: rus.err.ee/...​im-uwerbom-na-72-mln-evro Вот хоть и старая, но с относительно похожими цифрами по UK news.sky.com/...​t-the-modern-car-10666172 На а чего удивительного?
Можна просто синхронізувати фолдер з будь-яким клаудом.
Олександре, дякую за ваш інтерес та відгук. mrwhosetheboss виглядає цікаво, підписався.
Так в тилу гроші не платять щоб платити :)
Всім привіт. Повертаюся до вас с апдейтами. Знайшов нове місце роботи на значно вищу зарплату (+1500). І вже працюю тут деякий час. Політ — супер. Відчуваю, що я на своєму місці.
Класна стаття, а ще краще опитування) Можливо воно допоможе з аналітикою цього гіківського ринку) До списку блогерів з тематики розумного будинку я б ще додав mrwhosetheboss.
Так саме через Ющенко цей мем виліз із #anime та поширився в медія. Так би був локальним мемчиком двачика
-12 це ще придатний, треба ще менше)
Я подав відношення майже два місяці назад. А через армію+ подавав, невірно вказав посаду і тепер воно висить в статусі «Погоджено» і ніяких оновлень немає. Кажуть що роблять можливість скасувати рапорт, але коли то буде не знають.
Коли Вас не рухають — це означає шо все працює, а це і є імпакт)
Дякую за відповідь
Дякую за відповідь
Щиро дякую за відповідь
Я тоді, у 2003 році, новин не читав і не знав про цю спробу, дізнався про неї уже тут на доу після того як кордони закрили.