Пример контракта для ФОП с ВЭД с иностранным заказчиком

Добрый день.

Ведет кто-нибудь ВЭД? Можете поделиться примером контракта и бланка для инвойсов?

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному1
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Подскажите пожалуйста. Заключён ВЭД договор, но поменялся налоговый адресс. Нужно составлять дополнительный контракт с внесёнными изменениями? Если у кого-то пример двуязычного контракта англо-украинского.

Я себе 3 месяца назад все оформлял. Договор, инвойсы, налоги. Добавил тебя в скайп. Если актуально то объясню что да как.

Могу помочь с договором и полным спектром услуг для получения денег на счёт из-за границы
0971487910 — Николай

Які у вас розцінки?

Якщо цікавить лише договір та інвойс то це буде коштувати 300 грн.
Якщо ж цікавить повністю весь процес то краще обговорити це по телефону чи при зустрічі.

Ну я зараз в Донецьку. Думаю їхати в Дніпропетровськ та реєструвати там ФОП, відкривати рахунок, підготовлювати усі папірці. Фірма польська, працюю віддалено в Україні, оплата погодинна, програміст. Було б добре, якщо б хтось з цим всім допоміг.

Я знаходжусь в Києві, але в мене є колега (юрист) в Дніпропетровську який може допомогти в реєстрації ФОП і постановці на єдиний податок. Він може зареєструвати ФОП, а я відкрити рахунок в банку, і виставляти інвойси на замовника з подальшим формуванням актів.

А мені обов’язково знаходитися в Дніпропетровську, щоб зареєструватися як ФОП? А то я в Одесу на пару тижнів виїхав. Якщо буде бюджетна федералізація регіонів, хотів би щоб мої податки отримував регіон, який може в космос. Ваш колега може це зробити? Чи це можна зробити онлайн?
Вести мої справи не треба, треба лише показати мені як це робити.

Якщо ти прописаний в Дніпропетровську -тобі не обовязково перебувати там для реєстрації.
Зареєструвати ФОП можна також дистанційно, але для цього потрібно отримати ЕЦП в ДПІ.
Для того щоб мій колега зареєстрував ФОП, поставив на відповідну систему оподаткування, зареєстрував книгу і отримав витяг — потрібно підписати довіренність в нотаріуса (вартість довіренності приблизно 200 грн)
Якщо ж тільки зареєструватии ФОП і подати відповідні заяви на реєстрацію книги, витягу, і обрання системи оподаткування — то я можу зробити це дистанційно з Києва без підписання довіреності. Тобі лише доведеться піти в податкову і забрати готові документи.

Нажаль в мене Донецька прописка

Не проблема. Я можу отримати в Києві ключ і зареєструвати ФОП. От тільки документи в ДПІ доведеться забрати тобі особисто, або комусь із рідних (якщо інспектор піде на поступки)

А не підкажете? Чи можна отримувати валюту при ЗЕД чи зобов’яжуть продати все та отримати гривні?

75% продадуть силоміць, ще 25% для виводу в готівкову форму все рівно доведеться рано чи пізно продавать :(

Хєрово. А в темну можна якось? Щоб можна було клієнтам інвойс виставити, але начисляли через SWIFT

Так і так вони вам присилають напевне SWIFT-ом. То в чому різниця? Якщо не подобається теперішній курс і довіряєте клієнту — попросіть притримати виплату і потім її отримаєте. А в «темну» вийде тільки за кордоном зняти напевне.

Підписатись на коментарі