Додайте авторизацію через github
Subj
Subj
Уже більше 100 користувачів прив’язали GitHub чи залогінились через нього у свій аккаунт і більше 10 з них — зареєстрували новий аккаунт за допомогою GitHub.
Тепер можнна входити на сайт чи реєструватись за допомогою GitHub-аккаунта:
s.dou.ua/...ge-files/github_login.png
В профілях користувачів давно є можливість вказувати лінки на різні сайти.
GitHub вказали 830 разів, а Bitbucket — 25 разів, в 33 рази менше. Ймовірно GitHub популярніший за Bitbucket, в тому числі і як засіб авторизації на сайтах.
Наприклад, на Хабрі і Джині є GitHub-авторизація, а Bitbucket-авторизації немає.
Раз вже пішла така жара, дозвольте, нарешті, відв’язати вконтакте від профілю.
Зараз вже можна на сторінці dou.ua/edit-profile прив’язати GitHub аккаунт, пізніше буде можна через GitHub аккаунт входити на сайт чи реєструватись.
10 користувачів прив’язали GitHub.
Взагалі тим, у кого вже є ДОУ-аккаунт краще прив’язати GitHub до того, як з’явиться реєстрація/вхід на сайт через GitHub-аккаунт — щоб зменшити ризик створення нового аккаунту.
Вже 50 користувачів прив’язали GitHub на сторінці dou.ua/edit-profile
інші на доу дають лише тим в кого імя реальне, з фоткою, і співпадає з аналогічними на лінкеді чи фб ;)
а так в мене профіль рід онлі, якщо не хочу втратити двухбуквенне імя...
Вы случайно не Роман? Гитхаб это унылое гавно, в нем просто там Нидерланды за велись, ну по типу сидеть там немного коряво делать слайдеры на Аштиэмэл5, я даже прикол расскажу, мы можем XHTML slider put into div with overflow hidden. Посмотрите jcarousel, и ещё прикол гитхаб хотят продать за мультилямы снова в Майкрософт, ахаха
На словах ты лев, тигр, а на деле
www.youtube.com/watch?v=La47ePCb0c0
34 коментарі
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів