Книга: Веб-розробка з Python та Django для Початківців

💡 Усі статті, обговорення, новини про Python — в одному місці. Приєднуйтесь до Python спільноти!

Пишу окремим топіком, щоб далі не спамити форум dou своїми однотипними коментарями :-)

Зараз активно працюю над книгою на тему Веб-Розробки на мові Python та фреймворку Django. Для Початківців.

Основна ідея, не просто дати інформацію, але й підтримку. Тому вирішив також створити закриту групу підтримки, де залучити професійних пітон програмістів і таким чином організувати вузькоспеціалізовану спільноту взаємодопомоги.

Якщо маєте ідеї, пропозиції, критику, буду дуже вдячний за коментарі!

Більше деталей тут: www.vitaliypodoba.com/...​oks/django-for-beginners

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному1
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Віталій, доброго дня. www.vitaliypodoba.com took too long to respond. Це ОК?

Коментар порушує правила спільноти і видалений модераторами.

Ех ну як сильно я б не захотів я таких грошей не маю

Якщо маєте ідеї, пропозиції, критику, буду дуже вдячний за коментарі!

С позиции основных идей и принципов Python сообщества, Open source сообщества в целом, глядя на таких истинных энтузиастов своего дела, как, например, Marijn Haverbeke, и его eloquentjavascript.net, вся ваша затея и бизнес-модель выглядит как гов несколько странно.

бізнес модель тут простіша :-)

Якщо я отримую навчальний матеріал безкоштовно, тоді не ціню і відповідно не використовую його на практиці.

Більше ніколи нічого не буду купувати.

Так может и нафиг тогда тебе тот учебный материал? Если нет фана — зачем ото все?

це потрібно давати на вибір людині яка сама оприділяє як їй треба ставитись до свого життя

я так понимаю захотелось срубить бабла как в старые добрые времена??? по типу «узнай как зарабатывать в интернете 100 долларов в день !!! полное руководство всего за 30 долларов.» высылаем после получние перевода на счет бла-бла-бла. Правда новый метод — быстренько переводим мануал с английского, делаем лендинг страницу и начинаем продавать доступ к переводу , а попутно хвалить себя под другими никами на форумах, пишем тематические статьи и т.д. Тут же вообще вы беспредельничаете поставив свою книгу на первое место по изучению питон+джанго и в другие темы добавив издания 2002 года )))) . Никто не говорит что так запрещено делать, но мне казалось в 2014 году уже не работает то что работало в 2004 году.

проще делать интерактивные курсы... думаю скоро русско-укро язычные разрабы. отхватят капитал у амеров

погоджуюсь, над цим також працюю

Бабло в наш час значно легше «рубати» просто в аутсорсі на закордон. Чим успішно і займаюсь.

А книга і навчання початківців — це більше для душі і щоб допомогти прагнучим :-)

А те, що платно, то це краще для обидвох сторін: покупець цінує і реально використовує, продавець несе відповідальність за якість. Десь так.

без лоха и жизнь плоха )))

Какие версии Django и Python будут использоваться в книге?

Коментар порушує правила спільноти і видалений модераторами.

А коли і де можна буде придбати дану книгу?

книга в процесі. чорновий варіант вже майже закінчив. планую за місяць повністю закінчити.

купити можна буде онлайн як тільки закінчу

В планах було вивчити Django,велике дякую.

Якщо брати до уваги, що це платний буде продукт — то так.

Але, якщо ті факти, що книга буде українською, для початківців і за порівняно невеликі гроші, то швидше для допомоги початківцям і популяризації мови Python.

Знаю, що безплатні речі не ціняться. Тому ціна швидше для того, щоб відсіяти тих, кому це не дуже потрібно.

Підписатись на коментарі