Пропонують роботу на Bloomberg
Як правило на усі запрошення та листи від ХР’ів в LinkedIn я відповідаю кнопочками Not Interested і про мене забувають, але цього разу прийшов ще один лист «дай мені шанс розказати тобі про неймовірну можливість ...». Ну що ж, думаю, нехай розкаже.
Коротоше пропонують переїхати з Сіетла в НЙ на ~20% більше грошей, контрактором. Взагалі за словами ХР контракторам там платять від $600 до $1000 за день. При цьому контракторство подається як неймовірна перевага — типо щось тобі не сподобалося і йдеш собі куди хочеш. Запевнений також був що робота ведеться на самому свіжому С++, технології та задачі найцікавіші в світі, а наявність блумберга в моєму резюме додасть йому такої ваги що ніякому Microsoft і близько стояти не вийде.
Розмову завершили тим що нікуди я їхати не збираюся, але він ще зі мною зв’яжеться через кілька місяців щоб побачити чи не змінилася моя думка.
Тепер питання. Є тут хто такий що працював в блумбегру і знає чим там С++ програмісти займаються насправді. Ну і взагалі давайте якось обговоримо :)
UPD. Хє-хє, судячи за відгуками Senior Developer’ів найсучасніший С++ на практиці являє собою мішанину старезного коду на FORTRAN’і та С — www.glassdoor.com/...
22 коментарі
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів