Achtung, ВАТНІК!
Я колишній співробітник однієї з небагатьох ІТ компаній Донецька Anadea, anadea.info/en/team. Наразі компанія евакуювалася в Дніпропетровськ з більшою частиною тих співробітників, що залишилася. На жаль разом з нормальним українцями там працювали й ті, що живучи в Україні тим не менш її ненавиділи і співчували тим чи іншим чином терористам з ДНР/ЛНР. Зраз деякі з таких виродків перебралися до національно здорового Дніпропетровська прихопивши з собою антиукраїнський вірус Донецька. Дніпропетровці, увага, не дайте влаштувати «руську весну», бо та зараза шириться подібно до епідемії. У нас масштаби хвороби були такими, що привели до масової руйнації регіону. Не дайте руському міру підняти голову в вашому місті, майте сильний імунітет в вигляді національної свідомості, та будьте нещадними до інфекції сепаратизму!
Для того, щоб ви знали хто завітав в ваше ІТ середовище наведу декількох каларадських ІТ-ішників з компанії зазначеної вище.
1. Дмітрій Лялюєв. ua.linkedin.com/pub/dmitriy-lyalyuev/31/9a1/137/ru — сісадмін, прибічник «Святої Русі» (в московському розумінні цього терміну), багатирєй і праваславія. Особисто мав «задоволення» диспутувати з ним щодо національного питання, де він запевняв, що «данєцьк — руская зямля», «я за украінську мову, но я протів галіцкго язика і бандеровцев», також активний лобіст ідеї «укропская армія может только мірних людей убівать». Парадоксальним є той факт, що після входу ДНР в Донецьк, переїхав не до Росії, а в «бандерівський» Дніпропетровськ, що свідчить про моральні якості та схильність до лицемірства даного рашиста.
Власне пруви (також на фото):
twitter.com/DmitriyLyalyuev/media
selidovo.org.ua/profile/dmitriylyalyuev
2. Дмітрій Кірієнко: ua.linkedin.com/in/kiriyenko/ru — прибічник ідєї «украіна іскуствєнная страна, украінци — іскуствєнная нація». Все це я особисто мав можливість слухати від цього організму під час чайного філософствування.
3. Євгєній Шелєст: ua.linkedin.com/pub/evgeniy-shelest/85/7b/600/ru — головний побічник СССР компанії Anadea, рашист, теж особисто мав задоволення з ним спілкуватися. Прибічник силового придушення майдану та тези про те що декілька десятків застрелених українців на майдані в самому його початку «і всєго етого маглиби нє бить». Наразі в Дніпропетровську.
4. Алєксандр Бордяной: ua.linkedin.com/...nder-brodianoy/39/651/515. Ненавидить Україну. Юродствував з новин про перших загиблих майбутньої небесної сотні мотивуючи це тим, що «оні самі прішлі на майан и жглі беркутов, так что ж они удівляються, что іх постреляли, ето еще слішком мягкіє мєри».
Наразі в Дніпропетровську.
Взагалі можу сказати, що компанія Anadea має не мало грамотних програмістів, але як сказав класик «поэтом можешь ты не быть, но гражданином быть обязан». На жаль, багато хто в компанії не дуже відчуває свою причетність до нації, а керівництво не дуже тим переймалося, що в принципі характерно для Донецька взагалі.
Наприклад 23 лютого після розстрілу людей на Грушевського у нас спокійно їли піцу та пили пиво відмічаючи «День Савєцькой Армії і Ваєно-марьскова флота» , на заклики деяких співробітників, що вказували на аморальність святкування в траур, тим не менш читкої реакції від керівництва на жаль не було і «свято» не скасівали.
Тому, шановні HR дніпропетровських, київських, харківських, одеських та львівських IT компаній будьте пильні, не наражайте репутації своїх компанії на небезпеку взяти на роботу «ватника» хоч яким би спеціалістом він не був бо ми українці і для нас Україна понад усе!
twitter.com/DmitriyLyalyuev/media
selidovo.org.ua/profile/dmitriylyalyuev
www.facebook.com/...4935014450&type=1&theater
Найкращі коментарі пропустити