А як ви реагуєте на професійний спам?
Організовую java конференцію у Львові — рекламувати не буду — кому цікаво шукайте в профілі. Ну і доводиться по своїх контактах робити розсилки, в лінкедіні запрошення розсилати. Скажу відверто навіть подумував в доу частині цікавих персонажів розіслати запрошення)) Сьогодні один анонімний герой, якому прийшло запрошення лайкнути нашу пейджу на FB знайшов мій номер і хвилин 20 мене «взував», довелось покірно 20 хв вибачатись.
А як ви ставитесь до таких речей? Як реагуєте на повідомлення у Лінкедіні/ДОУ/FB відвідати якусь подію?
25 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарівsarcasm mode on
У мене чомусь від цього слогана пагана асоціації з ароматомкави, ой, точніше того, чим зараз Львів пахне час від часу.sarcasm mode off
по суті, так, спам дратує.
одна справа, коли він у потоці новин-френдів — ок, інша — коли персонально, чи в різноманітні групи закидується — не ок
ок, а які шляхи інформування ви вважаєте прийнятними?
ну це передбачає, що у нас є спільні друзі. Нажаль в мене не така широка мережа.
лиш натякаю, що передача інформації через друзів — ненадто надійний спосіб))
Люди користуються блогами і соціальними мережами саме для того, щоб читати тільки те, що пройшло через фільтр. Коли вони позатикають всі дірки, через які можна обійти фільтр, геніальна ідея посилати спам стане менш надійною. :-)
Якщо не помиляюся, на форумах користувач може заборонити приватні повідомлення. І так далі.
Так я знаю про те що багато програмістів вважають рекрутерів, холодні дзвінки і рекламу злом :)
Схоже, я вас не переконав. :-)
я врахую вашу думку))
Нормально реагирую, а если конференция годная, проводится исключительно в профессиональном ключе и в моем городе, то стараюсь посетить. На вашу конференцию я бы не пошел, уж слишком вы заполитизированный товарищ и мало ли что у вас на уме.
Як моя політична позиція впливає на ваше бажання відвідати конференцію? Боїтесь, що знімуть з конференції і відправлять в нацгвардію? ))
хіба б ви приїхали з триколором чи георгієвською стрічкою...
нэт, я же не сумасшедший ехать во Львов с триколором, москали, висящие на деревьях какбэ предостерегают. В целом я плохо умею носить маску и вполне мог бы оговориться, что в тех двух областях миллионы людей и у них тоже есть мнение, думаю эффект был бы тот же.
хз чи то близькість росії так впливає, чи то там телехвилі такі потужні, що пробиває навіть без телеприймача...
-
Работникам HR бы твою совесть. Те спамят кто во что гаразд. Притом некоторые — даже не имея вакнсий! Типа впариться человеку, а вакансию искать уже потом.
Давай дам критерий спама, чтобы было понятно. Спам — это куча сообщений с предложением “купи слона”. То есть когда тебя заставляют ПОТРАТИТЬ ВРЕМЯ.
Грамотная реклама — это когда у тебя смысл предложение помещается в заголовке пиьма. Или в первом предложении поста на фейсбуке.
К примеру: Java конференція у Львові 6 вересня.
Вот и всё. Если кому не интересно ни с какого боку — сообщение будет УДАЛЕНО раньше, чем на тебя успеют обидеться. Если хоть немножко интересно — почитают.
Лично я застал время, когда директ мейл был поистине потрясающей рекламной технологией. И я смею заверить, это — на все времена. И если бы существовали ЗАКОНЫ, позволяющие ШТРАФОВАТЬ за злоупотребление, а ещё лучше — НАЛОГИ на этот вид деятельности [например 50 коп. за каждое письмо] — никакого спама бы не было в природе, зато бизнес получил бы жирный канал привлечения клиентов. Считаешь что мне это интересно? Отправь денежку в бюджет.
Дякую. Цей комент корисний для мене.
Это очень хороший и полезный спам.
Такі повідомлення можна розсилати тільки знайомим. Інакше пишіть у свій блог.
Якщо повідомлення від людини, яку не знаю особисто, частіше за все мовчки відмічаю як спам. Це стосується й запрошень «дружити».
Я думаю: «Краще б нормальний анонс прислали замість цього: dou.ua/calendar/5237».
так ми ж не проти, але візівіг редактора нема, сабміт html теж нема — неясно як прислати і кому. jug-lviv.blogspot.com/...og-post_21.html
ну і це офтоп))