А як ви реагуєте на професійний спам?

Організовую java конференцію у Львові — рекламувати не буду — кому цікаво шукайте в профілі. Ну і доводиться по своїх контактах робити розсилки, в лінкедіні запрошення розсилати. Скажу відверто навіть подумував в доу частині цікавих персонажів розіслати запрошення)) Сьогодні один анонімний герой, якому прийшло запрошення лайкнути нашу пейджу на FB знайшов мій номер і хвилин 20 мене «взував», довелось покірно 20 хв вибачатись.

А як ви ставитесь до таких речей? Як реагуєте на повідомлення у Лінкедіні/ДОУ/FB відвідати якусь подію?

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

sarcasm mode on

До Львова на джаву!
У мене чомусь від цього слогана пагана асоціації з ароматом кави, ой, точніше того, чим зараз Львів пахне час від часу.
sarcasm mode off

по суті, так, спам дратує.
одна справа, коли він у потоці новин-френдів — ок, інша — коли персонально, чи в різноманітні групи закидується — не ок

ок, а які шляхи інформування ви вважаєте прийнятними?

коли він у потоці новин-френдів — ок

ну це передбачає, що у нас є спільні друзі. Нажаль в мене не така широка мережа.

На жаль в мене не така широка мережа.
І хто в цьому винний? :-)

лиш натякаю, що передача інформації через друзів — ненадто надійний спосіб))

Люди користуються блогами і соціальними мережами саме для того, щоб читати тільки те, що пройшло через фільтр. Коли вони позатикають всі дірки, через які можна обійти фільтр, геніальна ідея посилати спам стане менш надійною. :-)

Якщо не помиляюся, на форумах користувач може заборонити приватні повідомлення. І так далі.

Так я знаю про те що багато програмістів вважають рекрутерів, холодні дзвінки і рекламу злом :)

я врахую вашу думку))

Нормально реагирую, а если конференция годная, проводится исключительно в профессиональном ключе и в моем городе, то стараюсь посетить. На вашу конференцию я бы не пошел, уж слишком вы заполитизированный товарищ и мало ли что у вас на уме.

Як моя політична позиція впливає на ваше бажання відвідати конференцію? Боїтесь, що знімуть з конференції і відправлять в нацгвардію? ))

Боїтесь, що знімуть з конференції і відправлять в нацгвардію? ))
Были такие мысли. Может по выходе из здания местные активисты устроят показательную “воспитательную работу” или чего похуже, и им ничего за это не будет.

хіба б ви приїхали з триколором чи георгієвською стрічкою...

нэт, я же не сумасшедший ехать во Львов с триколором, москали, висящие на деревьях какбэ предостерегают. В целом я плохо умею носить маску и вполне мог бы оговориться, что в тех двух областях миллионы людей и у них тоже есть мнение, думаю эффект был бы тот же.

хз чи то близькість росії так впливає, чи то там телехвилі такі потужні, що пробиває навіть без телеприймача...

Работникам HR бы твою совесть. Те спамят кто во что гаразд. Притом некоторые — даже не имея вакнсий! Типа впариться человеку, а вакансию искать уже потом.

Давай дам критерий спама, чтобы было понятно. Спам — это куча сообщений с предложением “купи слона”. То есть когда тебя заставляют ПОТРАТИТЬ ВРЕМЯ.
Грамотная реклама — это когда у тебя смысл предложение помещается в заголовке пиьма. Или в первом предложении поста на фейсбуке.

К примеру: Java конференція у Львові 6 вересня.

Вот и всё. Если кому не интересно ни с какого боку — сообщение будет УДАЛЕНО раньше, чем на тебя успеют обидеться. Если хоть немножко интересно — почитают.

Лично я застал время, когда директ мейл был поистине потрясающей рекламной технологией. И я смею заверить, это — на все времена. И если бы существовали ЗАКОНЫ, позволяющие ШТРАФОВАТЬ за злоупотребление, а ещё лучше — НАЛОГИ на этот вид деятельности [например 50 коп. за каждое письмо] — никакого спама бы не было в природе, зато бизнес получил бы жирный канал привлечения клиентов. Считаешь что мне это интересно? Отправь денежку в бюджет.

Дякую. Цей комент корисний для мене.

Это очень хороший и полезный спам.

Такі повідомлення можна розсилати тільки знайомим. Інакше пишіть у свій блог.

Якщо повідомлення від людини, яку не знаю особисто, частіше за все мовчки відмічаю як спам. Це стосується й запрошень «дружити».

А як ви ставитесь до таких речей? Як реагуєте на повідомлення у Лінкедіні/ДОУ/FB відвідати якусь подію?

Я думаю: «Краще б нормальний анонс прислали замість цього: dou.ua/calendar/5237».

так ми ж не проти, але візівіг редактора нема, сабміт html теж нема — неясно як прислати і кому. jug-lviv.blogspot.com/...og-post_21.html

ну і це офтоп))

Підписатись на коментарі