Работаю на «ашан гипермаркет Украина». Хочу уволиться и тут)
Как оказалось, компания с многолетним опытом довольна хитра.
Можно уволиться так и за 1 день так и за месяц вперед и тд...
Вот но когда я почитал, листок с увольнением у меня глаза на лоб полезли... В общем там написано, бла бла бла «не возвражаю» подпись менеджера... как бы так. просто вот последние люди которых уволили у меня с роботы, как бы ушли по статье... такой вопрос. если собственно уволят по статье, хотя ее нет. кто то может посоветовать там адвоката, или летературки.
43 коментарі
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарівСделайте человеку, чтоб аванс пришел в субботу, вы же программисты!
да все ок) просто. блин ... странно как там все расчеты делаються
и так) я уволился... мне удалось это сделать. НО у меня возник вопрос. вот 23 числа обычно приходит аванс... и тут карточка пуста... мне еще там вроде должны за 11 дней не использованного отпуска отдать деньги) а денег пока нет... мб разеснит мне кто...
мб позвонить в бухгалтерию и самому разобраться? Тем более23-е это суббота. Придут в понедельник значит.
А щодо
то так і є, заяву на звільнення Ви можете подати і за місяць з вказанням бажаної дати звільнення і за день, просто за день Вас звільнять лише за п. 1 ст. 36 КЗпП України, якщо власник погодить таке звільнення.P.S. дайте відповіді на наступні запитання:
1. Як Вас прийняли на роботу, чи писали Ви заяву, чи ознайомлювались з наказом про прийняття на роботу і якщо так чи був встановлений Вам випробувальний термін?
2. Чи подавали Ви трудову книжку і чи робили Вам в ній запис, чи це було для Вас перше робоче місце, чи Ви працювали і раніше? Питаю, щоб знати чи є у Вас попередні записи в трудовій книжчці.
3. Як називався документ, який Ви читали і що там було написано, чи ставили Ви на ньому свій підпис про те, що ознайомлені?
4. Що передувало вашому звільненню, чи були у Вас якісь попередження? Чи звільнення ініціювали Ви чи Ваше керівництво?
Відповіді надайте або сюди, або мені в скайп: matviiv.iryna
Якщо буде необхідна детальніша консультація зможу проконсультувати Вас в нашому офісі в понеділок в другій половині дня (якщо мова йде про львівський Ашан) Адреса офісу: м. Львів, вул. Винниченка, 26/1а «Технології Бізнесу», але візьміть з собою всі документи, які у Вас є по даному питанню (копії наказів, трудової, заяв — якщо щось є у Вас на руках). Перед тим як будете йти зателефонуйте мені, щоб домовитись про конкретну годину (050) 737 01 71.
«Литературка» — КЗпП України. Узнай что за статья там, для начала.
А то прямо:
цитату последнюю не понял.
По-русски: Скачай КЗоТ Украины и почитай статьи про увольнение. Ели грубо, варианта три
1) По-собственному. Обязан отработать 2 недели. Реально ты спокойно можешь купить на них больничный или взять отпуск.
2) По соглашению сторон. Никто ничего не обязан. Но нужно само «соглашение».
3) «По статье» — то бишь за нарушение гражданского кодекса. В лучшем случае через выговоры. В худшем — повесят кражу.
Поскольку продавцы в таких местах меняются ну ооочень часто, то и твоё увольнение не критично ни с какого боку. Объяснение простое — «это низкооплачиваемая работа, с такой работы мечтают уйти все. Согласен, не у всех получается, но я выучил английский и у меня получилось.»
В общем виде — распечатай себе статьи КЗоТ про увольнение чтобы не ошибиться если тебя будут тыкать в номера которых ты не знаешь.
Почему тебя не уволят по статье? Если начнут угрожать, аргументы такие:
Во-первых, ты пойдёшь в суд. Да, очень мало кто судится, но конкретно ТЫ — будешь. Главное с мимкой не спались что блефуешь.
Во-вторых, ты распустишь о них ТАКУЮ славу, что к ним вообще никто работать идти не захочет — и тогда им придётся повышать зарплаты. Оно им надо??
И главное — ты честно работал, ничего не украл. Отпустите пожалуйста побыстрее.
Потому что заставите отрабатывать — ну и толку? Буду вместо работы только следить чтобы на меня ничего не повесили, а если повесят — тогда уже от плохого сценарий не уйти ни мне, ни вам, ни остальным работникам которые захотят уйти вслед видя подобное отношение.
Запомни главное — это предприятие с большим коллективом. Потому у коллектива там власти больше, чем у всего менеджмента до самого верха. Единственный способ чтобы дурак вами мог управлять — это «разделяй и властвуй». Именно на это направлены программы мотивации — не дать вам объединяться. Как только вы не захотели [почему-то] разделяться — начальство резко оказывается некомпетентным! Им остаётся 2 выхода
1) поумнеть
2) уволиться
3) всех уволить [только за это его самого уволят — работать-то надо, простой недопутим].
Андрію, що було написано в наказі про ваше звільнення і чи це взагалі був наказ, бо з Вашої розповіді не зрозуміло "
" - що саме там було написано і як називався цей документ ???"" - по якій статті ? В кожному наказі про звільнення повинна бути зазначена стаття КЗпП України згідно якої відбувається звільнення, навіть якщо це звільнення за власним бажанням чи угодою сторін.
"" — якщо детально розкажете мені, що відбулось і опишете ситуацію, я Вам допоможу.
спасибо. заявление об увольнении.
далее ... я не знаю(насчет тех статей, что уволили)... вот когда возникнут проблемы с увольнением тогда и обращусь. спасибо)
По тому, що Ви розказали, в мене склалось враження, що Ви надумали собі проблему. Якщо Ви добровільно написали заяву на звільнення і Вам її погодили, то все гаразд. Якщо Ви працювали по трудовій книжці то в неї Вам внесуть запис з якого і дізнаєтесь підставу звільнення, якщо не пригадуєте яка підстава була вказана в наказі на звільнення. Думаю це буде ч. 1 ст. 36 або ст. 38 КЗпП України, а це за угодою сторін або за власним бажанням і одна і друга підстава не несуть жодної загрози для Вашої репутації як хорошого працівника. Але якщо б виникли якісь проблеми то звертайтесь.
Один момент: якщо Ви йдете не на конкретну нову робот, а збираєтеся витрачати час на самопідготовку абошо, то статті звільнення 36 чи 38 грають деяку роль. Точніше, грали, бо може це і застаріло. Там за котримсь пунктом36-ї допомогу по безробіттю зразу призначали, а за якимсь 38-ї лиш через квартал.
— Сколько работаешь в гипермаркете «Украина»?
— Очень долго! 4 дня работаю
Это из Нашей Раши.....Бородач :)
Там текстовка немного другая.... но так тоже покатит :)
Из того, что удалось понять: посоветовать могу либо читать КЗоТ, либо смотреть hrliga.com (основной сайт или форум).
rabota.ua/...date=15.08.2014
школу реально бросать не стоило...
как видите, много интересных комментариев. Даже вон девушка если будут проблемы поможет. просто слухи. знаете дело такое. люди увольняются, а связи с ними нет. и где правда? как то так
Да какая разница в причине увольнения?
На другую работу завел новую трудовую и адью :)
Якщо у нього в цій трудовій є попередні записи, не так легко буде завести нову. На новій роботі запитають де він працював раніше.
Іріна, в мене таких проблем ніколи не виникало.
В кінці кінців що людям треба:
робітник чи трудова книжка?
Володимире, погоджуюсь, що трудова книжка це пережиток минулого, наприклад в Польщі про них не чули вже в 2008 році, але все залежить від компанії в якій матиме намір працювати Андрій, в деяких, особливо державних установах, в роботодавця може виникнути підозра щодо його компетентності, оскільки попередній досвід роботи не зафіксований, а можливо трудова книжка йому взагалі більше не знадобиться, оскільки безліч людей в Україні працюють як ФОП.
просто да... трудовая книжка вещь реально бесполезная.... зачем она?
Чтобы руки работодатель выкручивал характеристиками и т.д. :)
смысл? если человек не тупой сможет, что то сделать и так
Не все это понимают :( Вот посмотри как Ирина утверждает, что
. на самом деле вопрос-то 8 грн новый бланк трудовой книжки...Трохи ні. Трудова (книжка) була у відділі кадрів (чи як вони його там дражнють), булгахтири пирираховували відрахування ЄСВ (хай навіть з мінімалки). Навіть якщо це перша (за ліком) робота, то у далекому майбутньому доведеться (у випадку утрати цієї першої трудової) головнячитися з інспекторами котрогось відділення Пенсійного фонду — у них будуть дані з відрахуваннями ЄСВ, а книжка йок.
Нє, ну реально там нагорі щось мутиться глобальне — єдина база, різні соцслужби доступаються з різними правами до тії бази, та дай бог шоб вони відмовилися насправді від паперового варіанту.
Тому я і кажу, кожному — роботодавцю нову трудову книжку, а якщо попредня трудова книжка дуже гарна, то з нею можно зробити скани і хизуватись перед новими кадровиками :)
Ірина, для айтішника трудова книжка не є мірилом компетенцій. Є перелік сайтів де в режимі онлайн людина складає іспит. Можна подивитись портфоліо людини.
Володимире, я це знаю, оскільки основна маса наших клієнтів є ІТ спеціалістами і ми реєструємо їх як ФОПів, ніхто з них не заводить трудову книжку, однак Андрій працював в Ашані, а не в ІТ компанії, тому лише йому відомо куди планує іти далі, адже ІТ спеціалісти є і в банках і в інших установах, і там своє бачення і свій відбір на роботу. Однак він також вважає, що йому трудова книжка не потрібна
— тому думаю він знає куди планує іти працювати далі.Та й на загал, я думаю, що проблем в нього не буде з звільненням, людина написала заяву і звільнилась, в наказі було написано «погоджено» не бачу причин для паніки.
согласен, делов то)
www.youtube.com/...h?v=2ZgXxJ59svs
А сегодня, в завтрашний день... ну ты понел.
Загадочный поток сознания
«человека уволили по статье, а он не согласен, т.к. считает что не сделал ничего такого что противоречит трудовому кодексу/договору и хочет возмездия» вот краткий пересказ
Та не, его еще не уволили, судя по
.мой поток безудержной мысли, еще может кто то понять) спс и пересказать сорри офтоп.
сори писал ночью, слегка спал. летературки в смысле литературы какой то.
Да ничего. Вон Платонов и Хармс тоже так писали
да мои рассказы не далеко ушли от хармса)