Робота звукача в IT

Впринципі, все сказано в назві теми. Хіба ще додам по досвіду: 10 років досвіду, з них 6 років на ТРК «Львівська Хвиля» (наразі далі там працюю).

Вміння: звукозапис, зведення, пишу та записую музику.

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

зі звукових проектів в Україні є Waves, та Avid в глобаллоджику. Часто замість тестерів беруть аудіоекспертів, тобто звукорежисерів, подивись тут www.globallogic.com.ua/careers

Здається, в ІТ-сфері ви, Сергію, не знайдете те, що шукаєте: навіть в ігрових аспектах ваш досвід зведення й роботи зі звуком виявиться непотрібним.
Інша справа — розробка AAX, VSTi та ін. Нині найкращий семлер — NI Kontakt (v.5), вивчення й реалізация скриптів для його бібіліотек, ІМО, для вас найкраще; це — кон’юнктура сьогодення (конкурувати із Waves, FabFilter etc на рівні плагінів — дууууже важко).
Це ще й цікаво для тих, хто створює власні музичні проекти.
Тобто: на вашому місці, Сергію, шукав би точки перетину саме із звичним для вас софтом (Kontakt, Pro Tools, Cubase etc), а у «пересічному» ІТ вам стане нудно, рано чи пізно. Але спробувати — варто.

Ігрова сфера саме для Вас!

Українці посіли одне з першіх місць за кількістю розробників Unity 3D — це ігрова платформа.

та ні, я не сперечаюсь) я про те, що пропозицій по такій роботі, насправді, мені знайти не вдалось... взагалі толком нема вакансій з тегами «sound» чи «звук»

та й jooble.ua на такі ж запити видав такі вакансії, на які явно немає резону переходити з моєї сьогоднішньої роботи

Розмістіть резюме, роботодавци самі будуть дзвонити. Якщо знаєте англійську — вкажіть — це перевага.

Хiбо що в iгрових проектах, а там бiльш художникiв шукають.

Ну чого. От мій знайомий працював у київському відділенні чи то Avid, чи то Digidesign спеціалістом по звуку (а вони розробляють Pro Tools (одна з крутіших софтин для зведення та мастерингу))

Тобто ви хочете остатись звукорежисером, але в фiрмi з IT напрямком.

я шукаю зара всякі варіанти і цей варіант — один з них... я спеціалізуюсь по звукорежисурі і мені ця професія добре дається, то навіщо вчитись на зовсім інше з нуля, якщо я саме в цій сфері можу добре функціонувати?

Так а чего вас игры не цепляют? Там достаточно много серьезной работы.

Мав на увазі, що не тільки в ігровій сфері ІТ потрібні звукачі) готовий розглянути різні варіанти

Підписатись на коментарі