Техніка для роботи в ІТ галузі, і не тільки

Помітив, що на dou.ua після моєї статті про ноутбуки почали часто обговорювати решту «гаджетів»,
які необхідні для норм. роботи в нашій галузі.
Тому вирішив звести ці всі топіки в одну статтю і доповнити їх список тими, що ще не обговорювались.
Якщо є ідеї, що ще додати до цього списку, можете писати в коментах або мені особисто.

Де купити хороший потужний ноутбук? (рекомендую)
Каков он, идеальный ноутбук для программиста?

Мышь для работы, и не только
Клавиатура для работы
Вибір гарнітури (але там обговорювались 2 варіанти, пропоную створити нову)

Удобный стул для работы
Зручний Стіл

«Топовий» телефон — UPD

Монітор (нема обговорення)

Інтернет: мобільний і стаціонарний (нема обговорення)

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

А лучше танк

У нас тут прецедентное обсуждение. То есть когда кому-то уже сильно надо — открывает топик. Если не надо — значит есть устоявшееся мнение. К примеру, монитор каждый может увидеть глазами, а не обсуждать. А ноутбук... скажу честно, в них мало разницы на самом деле, больше понту.

ну ноутбук вже вибрали, у всякому разі, я недавно придбав і ще кілька колег... у всякому разі — мені це дало розуміння, що я від нього буду вимагати...

прецедентное обсуждение
з цим згоден, просто з цими питаннями всі стикаються... а так би було все в одному місці...

Нам не потрібно «в одному місці». Ми ставимо задачу «в мене є хотєлка... і бабло $$$». Коли вона вирішена, це аж нічим не допоможе новій. Тому 3...6 місяців зберігання теми, після чого > /dev/null

Це не стосується меблів та інших «вічнозелених тем».

Идея стартапа — сайт douWiki, где все топики, статьи и другие материалы ДОУ будут разложены по полочкам.

P.S. Про монитор немного есть:
dou.ua/forums/tags/монітор

dou.ua/...ums/topic/4212
один з останніх коментів, це «17/09/2012», а перед ним гілка «20/07/2011»...
хоча там пробували оживити тему...

в решті нічого цікавого...

Плохая идея. Есть идея отстреливать неактуальные темы выбора компьютерного железа. Гораздо проще собрать новый тред, чем оживлять старый.

Есть идея сделать отдельный радел Environment где обсуждать всё что касается обустройства процесса труда айтишника. От офиса до мышикного коврика. Кстати, пиариться там можно если инновация или стартап, а также предлагать рекламироваться всяким мебельным компаниям как они могут всячески нам угождать (бабло ннада?).

Я считаю, идею можно не обсуждать, а просто попробовать. Для эксперимента нужен ОДИН потенциальный спонсор, которому вручить неделю халявной рекламы и просто замерить количество переходов. Физически это просто ещё один раздел того же форума (то есть ничего софтово пилить особо не придётся).

Цель: перейти от потребности айтишника в деньгах к предложениям и спросу по плюшкам. Это добавит ещё один слой к DOU, и будет торт. Наполеон :)

1-2 недели теста не затруднит? Если не взлетит, тупо темы сливаются в общий форум. Тот случай когда СНАЧАЛА сделать, потом обсуждать.

PS. Навеяно темами Хабра про всякие обустройства рабочего места типа комнаты, балкона, халупы на Бали...

Есть идея сделать отдельный радел Environment где обсуждать всё что касается обустройства процесса труда айтишника.
А за офтоп на недельку в бан! А то приходят начинают тут шубы обсуждать и колготки в нормальных темах, аж читать противно.

С этим сложно. Девушки это оффтоп? Теоретически — да. Практически — мейнстрим.

Бабские срачи и любые другие не по теме железа в топике о железе — офтоп и заслуживают бана автора.

И где можно найти девушку. Недорого. Или программера. Тестеров тоже предлагать.

Інтернет, мобільний і стаціонарний (нема обговорення)

dou.ua/...ums/topic/1321
dou.ua/...ms/topic/10796

я там не побачив, якихсь великих обговорень з усіма варіантами...
я б навіть створив нові окремі: для мобільного і окремо для стаціонарного в різних містах України...
можливо з якоюсь статистикою і інфографікою)

по мобільному — знайшов тільки суху статистику, хотілось би реальних даних з коментарами по якості...
по стаціонарному — там не знайшов свого укртелекому... при чому ним я сильно не задоволений, так як платити 100грн/міс за 10Мб/с в той час коли народ за 100+Мб/с платить і того менше..

там не знайшов свого укртелекому.

Це не він?
www.multitest.ua/...ukrtelecom-ogo

але за своєю адресою, я його не знайшов серед доступних ))

а ще про «Зручний Стіл» та про «Колір Стін» і «Найкраща Кавоварка» )

Підписатись на коментарі