Попрацюю за їжу (Front End)

Знайомий з: HTML 5, CSS 3, JavaScript (jQuery), Python (Django, Flask), Linux.
Подобається: ZURB Foundation, LESS, jQuery, Sublime Text 3, Pixelmator, Sketch.

Трішки більше інформаціх на gordio.pp.ua/r/WEB

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Добрий день.
А пропозиція ще в силі?

В профиле Front End Developer в PulsarFour

Но всё же за спрос не бьют в нос :)

Я надеюсь.

я могу, ток не совсем за еду) Хотя за какой-то минимум

Да нет, за деньги :)
Я тогда свяжусь с Вами завтра или в понедельник.
А то спать пора :)
Спасибо, что отозвались.

А на удаленку рассматриваете? Мне для того, что бы опыт набить)
Есть небольшой проектик на гитхабе.

Это частный заказ, так что во-первых как раз только удалённо, а во-вторых, если вы хотели получить опыт в компании, то тогда мы вам не подходим.

Я Вас возьму на заметку, спасибо, что отозвались :)

PS В идеале хотелось бы хотя бы раз встретиться познакомиться, но это не критично.

Хотя на сегодняшний день и еда стоит немало)

Лёгкий перекус :)
Хотя может и полноценный обед

Здравсвтуйте.
Да поспешил.
Всё же дизайнера сперва ищем.
Данная тема у меня в избранных. Когда дойдём до разработки, загляну сюда ещё раз.
Спасибо.

Підводжу висновки:
Отримав чимало пропозицій — дуже дякую всім!
Деякі трішки дивні, деякі не з тої опери, але в основному всі позитивні з направленністю допомогти.
Нажаль більшість хоче бачити в Киеві без можливості допомогти житлом чи хочаб віддаленим інтервью, що уж казати про покриття витрат на транспортування тушки :)

Хто надумає теж такий експеримент провести — не раджу. Краще відправляйте резюме в, зацікавивші вас, компанії. Хто йде до своєї мети — той завжди її досягне! Всім добра та позитивного настрою!

Та ж сама фігня. На дворі XXI століття а більошсті потрібно щоб ти приїхав до них для того шоб вони спитали який у тебе досвід і як дійшо до життя такого.

Нормальные компании делают две вещи:
1) Звонят на телефон (никакого Skype!)
2) Приглашают на собеседование в офис :)

К тому же, как Вы через Skype оцените нравится ли Вам офис, коллектив, вкусный ли кофе, и насколько Вам в офисе комфортно???

Все компании, и не только ИТ, (знакомая на собеседование на guest relation летала — ей оплачивали) проезд оплачивают — в чем проблема!!! Если Вас пригласили в офис — значит в Вас заинтересованы, если нет — хотят просто провести собеседование!
В целом, оценивая весь процесс хайринга, личное собеседование намного быстрее, так как позволяет сразу же захантить подходящего кандидата!!!

Вы с девушками, например, в пабах (пляжах, фитес-клубах, кафе, отелях) или на мамбе знакомитесь??? Вот-вот. Где результат быстрее и более качественным получается??? ;)))

собеседование через skype — как промежуточный результат, не более

При таком списке скиллов за еду?
Что-то тут не так :)

А может за 1 кг сыра дорблю в день?

напиши в скайп palmone7

Я думаю зараз більш актуально «попрацюю за дрова і теплі речі»

Якщо небуде кДж (ккал) потрапляти, то теплі речі не допоможуть.

А почему на gordio.pp.ua в самом низу написан 2015 год?

*відриваю голову від монітору* А який зараз рік? || Сторінка з майбутнього
Виправив %)

Шукаємо джуніор-верстальника, деталі тут — www.wedes-art.com/jobs/imposer
Welcome.

Якщо розглядаєте варіант віддаленої роботи, можете сміливо писати відгук на вакансію.

Нажаль не підійшов. Хоча напевно моя прискіпливість знову все «завалила».

Ми залишили тільки самі необхідні запитання, на які потрібно дати відповіді у довільному форматі. Основне завдання тесту — перевірка Вашого розуміння базових речей, тому постарайтеся давати відповіді максимально просто, по можливості не користуватися пошуковими системами.
Відповів на все не користуючись пошуковими системами і отримав:
Практична частина — вірно.
Відповіді на запитання — допущені помилки.
«усна частина: Firefox — xulrunner»
«Opera — Blink або WebKit теж не зовсім правильно. Presto нікуди не дівся, на вебкіті опера ніколи не працювала, відразу на блінку»

Дякую за пропозицію, було б добре там попрацювати. Передавайте всім привіт, та успіхів :)

Так, я бачив Вашу відповідь. Поняття «максимально просто», «правильно» і «повно» не взаємовиключаючі речі.

Вам теж всього найкращого, успіхів у пошуку роботи.

я вибачаюсь, просто цікавість, хіба опера зараз не на вебкіті працює?

Вона і тоді на Blink/WebKit була. От тільки автор враховує і старі версії браузера, котрим користувались ~1%.

Там Django, вони просто не признаються. Я бачив у розробника коли вивчав компанію.

Так, Ви зробили якісь дивні висновки. Просто цікаво, що Вас на це наштовхнуло? І взагалі, який по Вашому сенс кликати в команду людину, при цьому «не признаватися» їй у тому, з чим їй прийдеться працювати? =)

А я б за одяг попрацював:)

Хм. А раніше там був ангуляр :D

Там не тільки ангуляр

Посмотри отзывы про компанию и рейтинг компании...

попробуйте поработать за еду на какой-нибудь украинский стартап — опыт ценится и портфолио улучшится

Вимагай тільки добру їжу. Якісну, поживну, недешеву.

и сыры каждый день, не менее чтобы 1куе/кг :)

А почему всего лишь за еду? Деньги не нужны что-ли? :)

Так склалось, що хочаб «за їжу».

А толку від тих написів?
“Разработчик интерфейсов (UI/UX Designer) в Ланет”
Не та область, до того ж
— Опыт работы в этой области — не менее года (req)

“HTML / CSS Web Developer в OSF”
вже відправлял — мовчок більше місяця, до тогож ще контрольний через їх сайт відправляв.

Java це не про мене :)

“Junior Python Developer в Prom.ua
Не пройшов по слабкому знанні внутрощів Python

а в QC не беруть, бо Англійстька мова не дуже.

а шо за нутроши у питона ?

Малось на увазі що я не знав по пам’яті методів у классів, не знав усіх типів данних (сети там, плутав назви у списки <=> кортежі)

Тогда лучше уберите Django / Flask из Вашего «резюме»

Чому?
Мені з головою хватає dir та help. А типи данних тож в минулому, я все це те за день наздогнав.

ищи удаленку без знаний англ :)
в перспективе лучше подтянуть конечно

плутав назви у списки <=> кортежі
Ну це трохи занадто.

Совет — не вчитывайся в вакансии. В них говорится об идеальном кандидате который в принципе — не существует, а если существует то уже в другой конторе работает. Отправляй всем кому хоть на 60% соответствуешь. Можно повторно.

— ваша сильная сторона?
— я настойчивый!
— ок, мы Вам перезвоним!
— спасибо, я здесь подожду.

В них говорится об идеальном кандидате
+1, так и задумано.

Підписатись на коментарі