Нужны комплектующие для компьютера
Всем привет!
Некоторое время назад я активно занимался тем что собирал компьютеры для малоимущих семей. Часто-густо комплектующие давали друзья у которых они пылились на полках.
Ниже ссылка пруф, перейдя по которой можно увидеть как я начинал заниматься сборкой ПК — board.lutsk.ua/...154738-shukaju-materinku
Собственно а в чем посыл этого топика ? Есть желание дальше заниматься этим но вот с комплектующими уже труднее. Всех знакомых уже обчистил)). Буду рад получить любое болие или мение рабочее железо которое уже послужило вам и пылится где то на полке без толку.
Email для контакта со мной — [email protected]
Можно также контактировать через любую из соц. сетей указанных у меня в профиле.
10 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарівВы сами оплачиваете доставку? За сколько примерно вы отдаете такую конфигурацию? Intel Celeron 1.7, 512 ОЗУ, 40 Гб, MB, DVD, KB, Mouse, Video 64 Mb, БП 400?
Владимир, я не просил людей которые мне отправляли посылки оплачивать их. Всегда готов был сам их оплачивать. Куда отдаю? Ещё раз повторюсь, перекупкой не занимаюсь. Если нужно фото того что сейчас уже собрано/что в работе/фото ящика с комплектующими — я предоставлю, нет никаких проблем.
Как правило, примерно в 100% случаев, это оказывается мошенничеством. То есть цель просто получить нечто для продажи тем же малоимущим. Я не спорю, есть лохи которые на это ведутся. Но ты не там ищешь!
Олексій, який доказ того що це не «мошенничество» я маю вам надати ? Власне і питання, а чи повинен ? роблю те що роблю і роблю це так як можу.
Всім привіт.
За той час, що пройшов з моменту постінгу даної теми я отримав дві посилки із комплектуючими(в одній із них окрім власне комплектуючих був ще і робочий системник, старенький, але робочий).
Висловлюю щиру подяку таким людям як Кошевий Антон та Сільницький Влад (прошу пробачення якщо не вірно переклав прізвища)
Наразі маю наступний список комплектуючих
Процесори:
— 4 процесори AMD Athlon AXDA1700DLT3C (www.cpu-world.com/...A1700DLT3C.html)
— 2 процесори Intel Celeron 1.7 Costa Rica (ark.intel.com/...che-400-MHz-FSB)
— `1 процесор Intel Celeron 336 2.8GH (ark.intel.com/...GHz-533-MHz-FSB)
Куллери:
— www.ebay.com/...D-/111280628662
— kiev.ko.olx.ua/...hd-ID8ClgW.html
— www.ebay.com/...i-/140627918508
— market.yandex.ua/...8965&ncrnd=5356
Шлейфи:
— > 20 SATA\ATA шлейфів, подовжувачів живлення, кабель для кнопки вмикання ПК і т.д. (в надлишку)
Оперативка:
— DDR 8*256, 1*128
— SDR 2*256, 3*128;
Відео:
— AGP 64mb — 2 штуки (на одній є DVI вихід)
— AGP 32mb — 1 штука
БЖ:
— 400 ват
— 250 ват
— 230 ват
— 200 ват
Монітор:17-ка, жк
—
Материнка:
— матернка Asus на сокеті PGA370
і далі ще дещо
— CD (2) та DVD(2) приводи
— HDD 40 Gb, 30 GB, 20 GB — ATA
— HDD 320 GB SATA
— кабелі живлення (8 штук)
— дві клавіатури
— дві мишки
— звукова карта
— мережева карта
— Wi-Fi карта
— корпус
Наразі гостро відчувається нестача материнки до якої можна було б підключити SATA диск. Також відчувається деяки дискомфорт в роботі Windows XP із 512 мб оперативки, відео карта — не критично.
Ще раз дякую всім хто відгукнувся на пост і допомагає копмлектуючими.
Якщо у вас є щось зайве щоб пригодилось в даній справі буду радий сконтактувати з вами по пошті [email protected]
Хлопці, можливо в когось материнка стоїть і пилиться без діла (із SATA роз’ємом) ?
Пишіть місто. Луцьк?
Так, Луцьк
Линка битая)
Уже отрывается: board.lutsk.ua/...kaju-materinku