Прохідний бал в ІТ Академію SoftServe
Всім доброго часу доби. Питання, можливо, некоректне, але воно мене мучить і, думаю, буде цікаве багатьом. Побував я на першому етапі вступу в ІТ Академію SoftServe за напрямком Java(Львів). За його результатами набрав 620+ балів з 1000. Пройшло більше тижня після тестування і зі мною ніхто не зв’язувався. Чи є у мене шанси пройти на наступний етап? Цікавить перш за все думка тих, хто власне проходив далі. Дякую.
-----------------------------------------------------------------------------
Оновлено:
Все-таки це прохідний бал. Подзвонили через півтора тижня і запросили на співбесіду з англійської. На місці мені сказали, що мій рівень intermediate, але точний результат мені згодом ще повідомлять. От поки що чекаю...
18 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарівПомню SS, подал заявку, перезвонили на следующий день, очень удивился. Сходил на 1е собеседование. Вышел с аудитории, и понял, как я напутал :|, посчитал что мог написать лучше и не думал. И тут через пару недель звонят гоу на англ собеседование, через пару дней. В голове паника, говоришь нууу ОК. Сходил на англ, вроде нормс, не без происшествий конечно :D. И смотрю по сайту, вроде курсы начались, ай думаю пофик)). И тут звонок, приглашаем на тех. собеседование (нуу думаю, мб поржать хотят :D?). Сходил, подчеркнул много для себя. Сказали перезвонят через пару недель, прошло чуть больше (ну там НГ, всех можно понять), но перезвонили сказали что я не подхожу.
Может балы ввели недавно или на других направлениях, у мену не было.2-3 недели, зачем раньше звонить, мне не понять :/
Ну и ИМХО, я бы наверстывал бы упущенное. И если сама HR сказала, что через
можна конкретніше про технічну співбесіду?
да ничего особенного, стандартные вопросы, которые выдаются по «Вопросы собеседование Java» (Java core, коллекции, потоки etc). Главное не отвечать хз, а как то по размышлять и т.д.(в прочем это везде советуют).
я не знайомий з базами даних, фреймворками і вебом як таким. Це велика проблема? Тобто, там таке питають?
у меня не спрашивали, да и в резюме я это не указывал(был вопрос по базовым запросам SQL, просто привести пример), может что-то поменялось, хз
дякую)
А що там на рахунок англійської? Дуже не впевнений в своїх силах. Які приблизно питання задаються при співбесіді саме англійською? Приклади.
На першому етапі є тести з англійської(4 тести по 24 запитання, 10 хв. на кожен) але вони не впливають на те, чи проходиш ти далі. На наступному етапі буде інтерв’ю з англійської, де потрібно розказувати про себе(чим займаєшся, хобі і тд). Як нам сказали, якщо після проходження цього інтерв’ю, будуть питання стосовно твого рівня англійської, то аж тоді дивляться у цей тест, що на першому етапі.
Півтора роки тому прикольно було, записався на курси, на Java. Заявку прийняли, але реально запросили аж через набір, тобто через 3 місяці десь. Тестування проходив — казали що подзвонять до 10 днів, не дзвонили, думав не пройшов. Але десь через 3 тижні, буквально перед початком навчання подзвонили та запросили на співбесіду.
Виходячи з тяганини і з того що вже працював, я відмовився.
Тому не парся, якщо подзвонять то подзвонять, а не подзвонять то може й краще :)
можливо пам’ятаєш скільки балів набрав?
Ні, не взнавав. Але я так зрозумів що був певний алгоритм — коли в першу чергу запрошували людей з найбільшим баломю. Відповідно, якщо вони не проходили співбесіду — наступних по списку.
don’t spend yout time, bro!
Якшо чесно, навіть не знав свого балу. Напиши або подзвони працівнику, який тебе запрошував на тестування і спитай. Напрям MQC.
Писав, не відповідають :|2-3 тижні, коли будуть проводитись співбесіди, але це очікування мені не дає спати) тому хотів би почути від когось чи варто чекати дзвінка чи ні, бо я просто в якомусь ступрі...
На самому тестуванні hr казала, що мають зателефонувати через
Значить, подзвони їм :)
дякую, спробую) а вам через скільки часу зателефонували?
Давай на ти. Я не пригадую, я також чекав по-моєму тиждень, потім не витримав і сам їх набрав. Вони протягом тижня вроді проводять технічне тестування, а потім відбирають із усього потоку кращих по результатах. Ніби якось так.
хм, ясно) тільки от зі стаціонарним проблема... Гріє думка що коли я проходив тестування, то з 6 чоловік 3 не пройшли навіть півгодинного тесту, де треба було 50%+ набрати.