Прохідний бал в ІТ Академію SoftServe

Всім доброго часу доби. Питання, можливо, некоректне, але воно мене мучить і, думаю, буде цікаве багатьом. Побував я на першому етапі вступу в ІТ Академію SoftServe за напрямком Java(Львів). За його результатами набрав 620+ балів з 1000. Пройшло більше тижня після тестування і зі мною ніхто не зв’язувався. Чи є у мене шанси пройти на наступний етап? Цікавить перш за все думка тих, хто власне проходив далі. Дякую.

-----------------------------------------------------------------------------
Оновлено:
Все-таки це прохідний бал. Подзвонили через півтора тижня і запросили на співбесіду з англійської. На місці мені сказали, що мій рівень intermediate, але точний результат мені згодом ще повідомлять. От поки що чекаю...

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Помню SS, подал заявку, перезвонили на следующий день, очень удивился. Сходил на 1е собеседование. Вышел с аудитории, и понял, как я напутал :|, посчитал что мог написать лучше и не думал. И тут через пару недель звонят гоу на англ собеседование, через пару дней. В голове паника, говоришь нууу ОК. Сходил на англ, вроде нормс, не без происшествий конечно :D. И смотрю по сайту, вроде курсы начались, ай думаю пофик)). И тут звонок, приглашаем на тех. собеседование (нуу думаю, мб поржать хотят :D?). Сходил, подчеркнул много для себя. Сказали перезвонят через пару недель, прошло чуть больше (ну там НГ, всех можно понять), но перезвонили сказали что я не подхожу.

Может балы ввели недавно или на других направлениях, у мену не было.
Ну и ИМХО, я бы наверстывал бы упущенное. И если сама HR сказала, что через 2-3 недели, зачем раньше звонить, мне не понять :/

можна конкретніше про технічну співбесіду?

да ничего особенного, стандартные вопросы, которые выдаются по «Вопросы собеседование Java» (Java core, коллекции, потоки etc). Главное не отвечать хз, а как то по размышлять и т.д.(в прочем это везде советуют).

я не знайомий з базами даних, фреймворками і вебом як таким. Це велика проблема? Тобто, там таке питають?

у меня не спрашивали, да и в резюме я это не указывал(был вопрос по базовым запросам SQL, просто привести пример), может что-то поменялось, хз

А що там на рахунок англійської? Дуже не впевнений в своїх силах. Які приблизно питання задаються при співбесіді саме англійською? Приклади.

На першому етапі є тести з англійської(4 тести по 24 запитання, 10 хв. на кожен) але вони не впливають на те, чи проходиш ти далі. На наступному етапі буде інтерв’ю з англійської, де потрібно розказувати про себе(чим займаєшся, хобі і тд). Як нам сказали, якщо після проходження цього інтерв’ю, будуть питання стосовно твого рівня англійської, то аж тоді дивляться у цей тест, що на першому етапі.

Півтора роки тому прикольно було, записався на курси, на Java. Заявку прийняли, але реально запросили аж через набір, тобто через 3 місяці десь. Тестування проходив — казали що подзвонять до 10 днів, не дзвонили, думав не пройшов. Але десь через 3 тижні, буквально перед початком навчання подзвонили та запросили на співбесіду.
Виходячи з тяганини і з того що вже працював, я відмовився.
Тому не парся, якщо подзвонять то подзвонять, а не подзвонять то може й краще :)

можливо пам’ятаєш скільки балів набрав?

Ні, не взнавав. Але я так зрозумів що був певний алгоритм — коли в першу чергу запрошували людей з найбільшим баломю. Відповідно, якщо вони не проходили співбесіду — наступних по списку.

don’t spend yout time, bro!

Якшо чесно, навіть не знав свого балу. Напиши або подзвони працівнику, який тебе запрошував на тестування і спитай. Напрям MQC.

Писав, не відповідають :|
На самому тестуванні hr казала, що мають зателефонувати через 2-3 тижні, коли будуть проводитись співбесіди, але це очікування мені не дає спати) тому хотів би почути від когось чи варто чекати дзвінка чи ні, бо я просто в якомусь ступрі...

дякую, спробую) а вам через скільки часу зателефонували?

Давай на ти. Я не пригадую, я також чекав по-моєму тиждень, потім не витримав і сам їх набрав. Вони протягом тижня вроді проводять технічне тестування, а потім відбирають із усього потоку кращих по результатах. Ніби якось так.

хм, ясно) тільки от зі стаціонарним проблема... Гріє думка що коли я проходив тестування, то з 6 чоловік 3 не пройшли навіть півгодинного тесту, де треба було 50%+ набрати.

Підписатись на коментарі