Чи є ІТ тусовка у Львові?

Привіт, Друзяки, в мене є до вас питання, чи є іт тусовка у Львові? — так, знаю є багато лекцій, семінарів, організованих зустрічей, та інших подій які часто проходять в нашому місці на яких можна познайомитися з цікавими людьми.

Та я про інше, чи є тусовка на якій збираються люди пов’язані з іт сферою, така собі компанія людей, які зустрічаються по суботах, на яких створено оточення однодумців, та своя атмосфера, які рухаються вперед, ставлять перед собою цілі та досягають їх, приємно проводять час (грають в настільні ігри, виїжджають на природу, спілкуються по темі, допомагають один одному, діляться своїм досвідом та запозичують новий). Зустрічі в кафе, офісі чи в когось вдома. Друзі зі спільними інтересами!

Якщо нічого такого немає, то ми можемо домовлятися та збиратися самостійно в зручний день, буду радий познайомитися з новими людьми, кому це цікаво пишіть в приват, та долучайтесь в группу: vk.com/club83858681 пишіть на email: [email protected]

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Або ще як варіант просто відвідайте кілька найближчих конференцій, на тематику яка для вас найближча (впевнений, що у Львові щось таке знайдете).
Зазвичай на такі конференції ходять +/- одні й ті самі люди, така собі «своя тусовка».

Якщо вам бракує спілкування з різними людьми — йдіть у велику компанію.
Там завжди є якась тусовка на кухнях чи семінарах, є настільні ігри, періодично виїжають на природу, спілкуються на різноматні теми і т.д.

в ФБ створюй групу. У Львові прогамери в москальскому ВК не сидять.

У ФБ також створю групу, пізніше добавлю посилання в пост!

у львові програмери сидять в опенспейсах(чи кіматах — ті що перебірливіші і пощастило) і на доу, а по вечорам — в пабах і кафешках, до чого тут асоціальні мережі ? :))

Я зі Львова, я ІТ-шник(кодер), я тусуюсь.

Практика показала, що робити тусовки ІТ-шників через те, що вони ІТ-шники — марна справа, люди тусуються по інтересам. Я не говорю про конференції і т.д. а виключно про «потусуватись».

Правильно, не тому що вони іт-шники, а тому що їх обєднують спільні інтереси саме в іт сфері. ІТ-шники — поняття суб’єктивне, це дуже велика галузь з різними професіями, і не всім буде цікаво, та кастинг ніхто не проводить.

Попити каву в кафе можна зі своїми друзями.

Я про те, щоб познайомитися з новими, цікавими людьми, для свого саморозвитку.

Ви дійсно вважаєте що створювати групу ВК — то розумно?

Починаючи з того, що це соцмережа, якою за багатьох причин не варто користуватись взагалі, закінчуючи тим, що є спеціалізовані сервіси для подібних речей.

Ігор, кожна дія має свій результат і група також. Вирішувати користуватися чи ні кожен має сам. Про спеціалізовані сервіси я не знаю. Поділіться будь ласка посиланням на такі речі.

є багато лекцій, семінарів, організованих зустрічей, та інших подій які часто проходять в нашому місці на яких можна познайомитися з цікавими людьми.
де можна знайти інформацію на рахунок цього всього ?

дякую, бачив, заглядаю час від часу, але щось таке, по душі не знайшов (

Не знайшли по душі, тому що мабуть не там шукаєте. Всі зустрічі проводяться з певною метою. І спрямовані на більш менш чітку аудиторію людей, яким це може бути інтересно.

Ви краще напишіть свою мету, або чим вам не підходять саме ці зустрічі, щось можливо не вистарчає. І я впевнений вам тут підскажуть де шукати.

Підписатись на коментарі