Ищу людей для совместного изучения Python/Django

Ищу людей для совместного изучения фрейма Django ну и собственно Python.
IDE — PyCharm
будет отлично, если есть люди с КПИ. Можно будет временами встречаться.
Связаться со мной можно по
скайпу — lenivec909
vk — vk.com/sashapekh

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

поддержу идею совместного изучения Python/Django. Вот только снова вопрос, который уже звучал: «Что вы подразумеваете под СОВМЕСТНЫМ изучением?»

Python на мою особисту думку необхідно вивчати після C#. Тоді Python дасть свободу, але не порушить правильної роботи з об’єктами.
Що стосується пари

Django ну и собственно Python
, то для роботи з Django досить знати синтаксису Python.

Безкоштовне навчання у продвинутій IDE, кросплатформенність і головне — правильно реалізований механізм ООП.
LINQ — також непогано вправляє мізки. Мабуть так же як списки

Python

И где группа?) Ладно. Сам недавно устроился Junuor Python Dev., но честно говоря — это жесть. Еще учиться и учиться и ещё раз учиться:). Так, что... есть желающие «учиться» вместе? Желательно Киев. Хотя это не критично.

А как вы изучаете вместе? Общаетесь через инет, или встречи какие-то проводите? Как это работает. Или это группа как курсы?

Хотелось бы возобновить данную тему. Ищем желающих присоединиться к совмесному изучению Python/Django.

То група є?
Я також хочу приєднатися.

Давайте организуем группу хотя бы с 3 — 4 человек и начнем хоть что-то делать. А остальные желающие уже со временем подтянутся. Просто надо , чтоб было куда тянуться))

Тут я ствоив тему про свій інструмент для навчання в групах dou.ua/forums/topic/13059

Вам вдалося сколотити якусь групу?
Я хочу запропонувтаи вам потестувтаи мій веб-інструмент для спільного навчання.

Тут я створив групу myeducationpath.com/groups «Вивчаємо Python» . Можу дати ТС права адміністратора.

Ідея інструменту в тому що учасники групи домовляються що будуть вивчати, розробляють кроки (Challenges) і відзначають хто вивчив вже.
Є Events для планування подій (скайп дзвінки і тд).
Також каталог ресурсів і форум.

Тобто, у цій групі йде планування, а сама робота відбувається із сторонніми сервісами.

Якщо цікаво то напиши в приват.

Як ви збираєтеся спілкуватися із колегами по навчанні? Які інструменти використовувати?
Я питаю бо працюю над інструментом (веб-сервіс) для само-організованих навчальних груп .

Цікавить ваша думка і побажання щодо такого інструменту.

у меня есть несколько книжек по питону переведёных, но они очень большого обьёма

Рекомендую спочатку почати вивчення без PyCharm, бо більше часу витрачатимите на пошук необхідних команд в менюшках. Краще починати з простого текстового редактора і командного рядка

vim+плагіни — достатньо для всього.

Ты предлагаешь ещё и на изучение vim время тратить?)

За полчаса он научит только выходить из vim

На крайняк — саблайм, но эта хреновина тоже не особо удобна
IDLE для начала, потом пайчарм, автокомплит которого покажет насколько удобно пишется код.
Джанга и vim? А стартовать серв тоже через консоль, и после каждого коммита его релоадить?

Кстати, кто-то там давече втирал, что джангу можно за месяц освоить? Так вот — ХРЕН, не верьте им =)

За полчаса он научит только выходить из vim

Если за полчаса вас vimtutor научит только выходить из vim, то у меня для вас плохие новости в контексте способности к самообучению.

куда уж мне до Вас, тру-программистов. я так... гвно-кодер, который ценит свое время и выбирает путевую ИДЕ для своего г0вно-кода

Раніше була тема про це:
p.s. може якось можна користуватись пошуком ?

Є кілька груп в соцмережах, де є тусовка Django програмістів. Але, щоб саме для початківців — не в курсі.

Я запустив закриту групу підтримки для вивчення веб-розробки з Python і Django. Можливо буде цікавим такий варіант: www.vitaliypodoba.com/...-for-beginners

А без pycharm вы никак не видите изучения python?

Holy war ...please...come here!

Підписатись на коментарі