Курс Technology Entrepreneurship (Stanford University Online)

Сьогодні (6 січня) перший день курсу з підприємництва від Стенфордського університету.

Я очікував його початку кілька місяців так як пробував кілька завдань із його другої частини і вони мені надзвичайно сподобались (хоча за звичай більшість онлайн курсів закидаю на першому ж тижні). Курс орієнтований в першу чергу на практику, комунікацію, обробку реальних кейсів. Для того щоб цікавіше було проходити, я планую одразу пробувати якісь методи на реальному проекті. Точніше на реальному, ще не створеному проекті — почати фактично ні з чого, лише якісь приблизні думки, що хотілось би зробити. Цікаво чи можна створити абсолютно все з нуля, без ідеї, команди, ресурсів.

Якщо комусь цікаво як викладають підприємництво в Стенфорді (курс паралельно і для студентів цього університету) то ще можна зареєструватись і повноцінно пройти весь курс:
novoed.com/venture1-2015-1

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

То який сенс твого посту ? Ти збираєш команду чи просто рекламуєш свої плани та стенфордський курс ?

ну я присоединился к курсу после прочтения поста. Спасибо челу.

І те і інше. Я довго чекав першу частину і на всяк випадок нагадав іншим, раптом ще комусь цікаво чи стане цікаво після посту. Крім того хотілось би почути думки інших людей і взагалі обговорити цей курс.

залежно яка в тебе ціль))
якщо тобі цікава тематика курсу і просто хочеться спробувати пройти — можеш подати заявку в нашу команду і проходити з нами.

я про вашу игру — что в ней делать нада ?

на даний момент ми йдемо по курсу і не поспішаємо вперед, це просто заглушка на даний момент. В який саме бік ми підемо з часом ми вирішимо пізніше. А що б хотілось в ній робити? :)

ну это ж вы написали — попробуйте наше демо, а там нефига и нет.

та ні, просто назва нашої групи на курсі така ж сама як і назва сайту, тому ДОУ сформатував назву групи як лінк на сайт

Очень интересный курс. Недавно был на встрече участников в Киеве — получил много позитивных эмоций и с пользой провел время. А есть кто еще, кто сейчас записан на курс и хочет присоединиться к команде?

Курс реально цікавий, можна спробувати в одній команді

Підписатись на коментарі