Шукаю SMS-шлюз від української компанії

Шукаю можливості автоматично розсилати СМС по Україні, з підміною імені відправника. Подібних сервісів, здавалось би, багато, але який не візьми, то це або дочірня компанія з «мамою» в Росії, або коли й українська, то орієнтована на РФ. В наш час це, погодьтесь, не файно. Хотілось би знайти суто українську компанію (та хай навіть юридично то буде ФОП), яка не співпрацює зі східними деспотіями.

Якщо таких немає, то радше буду переплачувати за Nexmo чи Twilio (не дає змінювати sender id), ніж зв’язуватись з нечистими на руку співвітчизниками.

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

я використовую API Київстару, поки це бета, але працює добре, документація чудова, є пісочниця для розробників, єдиний нюанс на данний момент це погодження альфа ім’я(ім’я відправника) може займати до 2 тижнів, один смс коштує 0,66 грн

Коментар порушує правила спільноти і видалений модераторами.

Не знаю наскільки питання актуальне, але тема досі вилазить при пошуку в Google.
Пропоную увазі спільноти українську компанію alphasms.ua. Працюю з ними з 2015 року і якістю послуг задоволений.
Вартість 1 SMS по Україні складає 39 коп.

Як раз шукаю сервіс, але трохи бентежить, що документація альфасмс пропонує надсиллати логін і пароль в кверях :)

Оу, я сліпенький, перепрошую. Дуже дякую!

Є Messedo, українська компанія, орієнтована на ЄС та решту світу.

Если коммерческое использование — есть такая контора global message services ukraine. Норм пацаны, работал как-то с ними :)

по поводу сугубо UA — не скажу, а вариантов среди компаний предоставляющих номера для SMS + работающих с Украиной + не зарегистрированных в RU — вагон и маленькая тележка:
telnum.net
hottelecom.net
freeje.com
almostfreecalls.net

И это первое что в голову пришло. А если покопать — еще штук 20 легко найти точно можно

Дякую! Копать не треба — цього цілком достатньо!

hottelecom.net
freeje.com
одна контора.
Я в свое время перепробовал для мониторинга кучу провайдеров смс, и могу посоветовать turbosms.ua Рассылает даже, если ты случайно отправил 500 смс заглючившим скриптом:)

Я також на TurboSMS поки зупинився. Для перевірки відправив кілька СМС легковажного змісту на свій номер, то одразу забанили, але як написав у підтримку та пояснив, то розблокували.

А в чем заключается подмена? Что на что необходимо менять? Если использовать чужой номер в качестве отправителя, то думаю вряд ли легально это можно делать

Наверное человеку надо просто возможность подставить любое А-имя. На попытку отправить СМС по SMPP с номером телефона в качестве отправителя любой агрегатор должен сразу негативно отреагировать. Мой софт при такой попытке сразу отдает Invalid source. Да и не только мой. Это нормальная практика в Украине.

Вам в Astelit LLC видніше як це працює і чи законно це, але з точки зору абонента, SMS йому приходить не від номера, а від текстового імені. І зателефонувати відправнику не можна.

Використовується повсюдно, не завжди з добрими намірами. Але я запевняю, що мої наміри найчистіші. Просто потрібно прикрутити смс-сповіщення про стан замовлення до інтернет-магазину.

І все ? А відразу про це не можна було сказати ? :) Я Вам дав два контакти плюс вказаний тут турбосмс і «вперьод». :)

За що я вам дуже вдячний! Вибачте за нечітке формулювання.

У нас есть такая услуга для SMPP подключений, как динамическое альфаимя. Во что обходится по деньгам — не скажу, это Вам у наших продажников необходимо уточнять. Возможно она же доступна и для рассылок по HTTP.

Максим, Вы не поверите, такая услуга почти у всех есть :) Но фильтры никто не отменял.

То, что она есть практически у всех реселлеров — это я знаю. Вопрос в тех самых фильтрах, ну и стомости. Т.е. насколько те или иные ограничения подходят топик стартеру. В любом случае, это была не реклама если что;)

Наразі ціни від 16 копійок у всіх в Україні. В мене є два кліента — чисто українських компанії, які можуть надати таку послугу. Звертайтесь в пошту, щоб не було зайвої реклами тут.

вони дозволяють зміну відправника будь-коли і не вимагають підтверджуючих документів для створення/підтверждення аккаунта?

Технічно вони можуть приймати будь-яку адресу відправника, але адміністративно це треба обговорювати. Наразі в Україні всі А-імена мають бути попередньо зареєстровані. Це безкоштовно. Але дозволяє боротися зі спамом. Звичайні фільтри стоять майже у всіх.

турбосмс?

О, дякую! Натрапляв на них у своїх пошуках, але не знаю чому відфільтрував. Схоже це якраз те, що я шукав.

якщо Вам потрібен саме SMS spoofing, так, щоби sender id змінювався на кожному запиті до апі, то це не варіант, тому що в них є модерація сендера і це займає кілька годин. Я Ваше перше повідомлення саме так сприйняв.

На кожному запиті не потрібно. Мені достатньо буде одного sender id. Кілька років тому користувався одним відомим сервісом, з яким зараз не хочу зв’язуватись з названих причин, тоді ніякої модерації не було. Здається можна було навіть від імені «MTS» чи «Kyivstar» написати, що мене ще тоді здивувало. Але я в такому не зацікавлений — шахрайством чи спамом не займаюсь.

В Nexmo зараз також немає модерації (принаймні в тестовому режимі, коли можна відправляти тільки на підтверджений номер).

А Ви правда вважаєте, що твіліо дасть Вам змінити sender id?

Скажіть мені, хто з російсько-терористичних шлюзів зараз таке дозволяє за розумні гроші, або з наших славноукраїнських, або ж навіть взагалі світових, але дешевше 50 центів за смс з підміною номера?

Думав, що дозволить, але виявляється, що ні. Дякую за підказку!

Nexmo точно дозволяє. Ціна SMS 5 євроцентів, незалежно від використання sender id.

А серед українсько-терористичних та славноросійських — та наче усі дозволяють з тих, що я бачив. І ціни у всіх по 16 коп.

Підписатись на коментарі