Апгрейд простору на вул. Федорова, Київ
Привіт!
Я часто ходжу на роботу пішки по вул. Федорова. І саме на цій вулиці бачу ось це:
(Більше фоток: www.facebook.com/...3741845.1046565353&type=3 )
Сміття на газонах і страшні поіржавілі решітки вздовж дороги.
Яка держслужба відповідає за цю територію? — ШЕУ Солом’янського району.
Яка держслужба відповідає за ці решітки? — КиївПасТранс. Та й вони кажуть, що ці решітки вже не на їх балансі, а в т.з. «незавершеному будівництві»... Коротше, вже 10 років нікому вони не потрібні.
Можна довго добиватись від держ.служб (які існують на, в тому числі і мої, податки) виправлення ситуації і щодня бачити це страхіття...
А можна зробити все швидко і весело: взяти наждачний папір, яскраві фарби і пензлі — і розфарбувати ці решітки гуртом. Наприклад ось так:
(Варіанти
Якщо ви часто ходите самє цією дорогою, і вам токож набридло бачити навколо себе занедбані та засмічені індустріальні краєвиди, приходьте на акцію з прибирання і фарбування, яку я організовую 25 квітня — у день всеукраїнської акції Зробимо Україну чистою! 2015 — о 11:00 збираємось біля світлофора на перехресті вулиць Федорова і Миколи Грінченка. Приносьте свої пакети для сміття, рукавички і ємності для фарби (півлітрові банки). Реєструйтесь, щоб ми знали, скільки пензлів купувати.
Буду радий познайомитись з активними громадянами незалежно від вашої ІТ-спеціалізації :)
Якщо ж ви хочете прибрати в якомусь іншому місці рідного міста, шукайте волонтерів, які організовують прибирання, а ще краще, організовуйте їх самі. Як це зробити — дивіться Інструкцію з проведення ЗУЧ-2015.
П.С. До речі, такі заходи позитивно впливають на настрій та карму, і дозволяють подружитись із гарними людьми.
UPD1:
(Варіант 4 — «Сіро-чорний»)
UPD2:
Я порадився із архітекторами. Вони сказали, що паркан має бути максимально непомітним. Тому ідеальним кольором для паркану є чорний.
Якщо ж навколо все таке сіле і ніяке, то можна пробувати інші кольори, але дуже відповідально.
Тому я пропоную фарбувати ці решітки у темно-зелений + зелений кольори:
(Варіант 5 — «Темно-зелений + зелений»)
До того ж на решітках з ОДНОГО БОКУ дороги можна спробувати написати «лад» так, щоб його було видно з протилежного боку.
(Варіант 5а — «лад»)
З іншого боку можна зробити напис «cool look»
(Варіант 5б — «cool look»)
Що скажете?
UPD3:
(Варіант 6 — «Монотонний чорний»)
(Варіант 7 — «Монотонний темно-зелений»)
28 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів